Hogyan lehetne növelni a fingásom hangerejét? Fontos!
Figyelt kérdés
Random időközönként tudok hangosan berottyantani, de nem sikerül mindig. Szeretnék férfiasabban, erőteljesebben szellenteni. Pszichésen pozitív érzéssel tölt el amikor egy hangosat eresztek és szerintem a lányokat is mélyebben felizgatja. Fizikálisan már meglenne hozzá a kondícióm, de szerintem ez még kevés. Tudnátok adni pár tanácsot (mit egyek, mennyit, mikor..)? 18/F2011. jan. 3. 21:50
1/18 anonim válasza:
azért ien kérdésre nem számítotam ebben a témában xD xD
3/18 anonim válasza:
Ejj barátom, sokszor magamon röhögök mekkorát fingok:D
Ülj valami kemény felületüre, ha jól nyomod csípni is fog:D
4/18 anonim válasza:
Hát, lehet gáz de most egy lánytól kapsz tanácsot:D
Szerintem csak úgy random nem lehet pukizni egy oltárit, előtte rá kell készülni. Én pl babtól szoktam kegyetleneket,meg a káposztátólXD
Egyél sokat és meglátod a hatás nem marad el:D
20L
5/18 anonim válasza:
Engem vhogy krvára nem izgat, se a halk, se a hangos...
21/L
6/18 anonim válasza:
Főzz meg babot és tedd tejbe zabáld be. Egy órára rá egyél káposztát.
Részt vettem szellentés versenyen a hangerő díjat elhoztam!
7/18 fegyvernepper válasza:
és ettől te boldog leszel?? minek kell hülye kérdéseket feltenni
8/18 anonim válasza:
Ebben a témában a NASA is végzett kutatásokat, de végül az eredményeket nem merték nyilvánosságra hozni. Pedig a fél világ találgatott.
9/18 anonim válasza:
Hát most elég rendesen felébredtem :D, bab, káposzta, brokkoli. Ezek elég rendesen megindítanak engem :D. Sok sikert, de azért ablakok be ne törjenek :)
10/18 anonim válasza:
Nem semmi.Ez tényleg egy magyar oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!