Miért is ne dobjak most hajszárítót a kádba?
Figyelt kérdés
A sorba nállás az már tuti nem lenne gond2011. jan. 2. 21:03
1/37 anonim válasza:
mert akkor nemtudnád megnézni milyen válaszokat kapnál :( :)
2/37 A kérdező kommentje:
jogos! de utána valszleg már nem zavarna ˘˘
2011. jan. 2. 21:13
4/37 szamóca. válasza:
dobjál c sak utána ne nyulj bele.
5/37 haggyámán válasza:
Mert akkor tönkre megy, és nem tudod majd megszárítani a hajad, korábban fogsz kopaszodni, és nem fogsz tetszeni egy fiúnak/lánynak se.
6/37 A kérdező kommentje:
hát úgy gondoltam, hogy benne ülök. Asszem túlélem, ha a hajam nem fog tetszeni többé egy srácnak sem. Eddig sem tudok róla, hogy tetszett volna X)
2011. jan. 2. 21:19
7/37 haggyámán válasza:
Akkor semmiképp se dobd bele a kádba a hajszárítót, amikor benne vagy, mert felmelegíti teljesen a vizet, és másodfokú égési sérüléseket fogsz szerezni.
Bár, ha nincs bedugva a konnektorba, ez a veszély nem áll fent, addig dobálhatod bele úgy, hogy éppen benne vagy a kádban, amíg csak kedved van hozzá.
8/37 A kérdező kommentje:
égési sérülés? Nem az áramot vezeti tovább a víz?
2011. jan. 2. 21:30
9/37 haggyámán válasza:
De neked különleges hajszárítód van, amit ha beledobod a kádba amikor benne vagy, akkor nem vezeti az áramot, hanem tovább működik, és mivel meleg levegőt fúj, záros határidőn belül ~60°-ra melegíti fel a vizet. :)
10/37 A kérdező kommentje:
Jé de tájékozott vagy... Nem is tudtam róla, biztos tőled vettem!
pillanatnyi ötlet volt, a gyógyszeres megoldás szimpibb
2011. jan. 2. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!