Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A nők miért várják el, hogy a...

A nők miért várják el, hogy a wc ülőke le legyen hajtva?

Figyelt kérdés

ennyi erővel ők is felhajthatják.

egyébként lehajtom,csak nem értem minek kell ez a hülyeség.ez valami rossz szokás vagy hóbort,vagy mi?

2011. jan. 2. 15:34
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Még egy:

Aki ezt alapvető udvariassági szabályként kezeli, az hülye.

"azért bmeg mert ugyse te takarítod legalább ennyit tegyél meg:D"

Ezt nem tudom honnan gondolod, szüleim is úgy osztották meg a házimunkákat, hogy apukám takarította a WC-t és fürdőszobát, porszívózott, felmosott, anyukám meg főzött és mosogatott, valamint mosta a szennyest. Utóbbival nagyon sok ideje elment. Ezek után én is alapnak érzem, hogy ha majd együtt lakom a barátnőmmel, én is megtegyem ezeket. Ezek után nekem senki ne jöjjön a WC ülőke felhajtásával, semmi közöm hozzá. Ha annyira fontos, majd felhajtja magának. Én se szoktam azt kérni, hogy "Drágám, most szarni fogok, légyszíves hajtsd le az ülőkét, hadd ne nekem kelljen" :P

2011. aug. 25. 10:37
 52/56 anonim ***** válasza:
46%

Ennyi hülye vinnyogós qrvát egy rakáson...

Ha egy férfi elméletileg képes lehajtani azt a nyavalyát, akkor egy nő is. Ennyi erővel mi is hisztizhetnénk a lehajtott wc-ülőke miatt, mert nekünk meg fel kell hajtanunk. Ha mi képesek vagyunk a felhajtásra, akkor a nők is képesek a lehajtásra. Nem kell ebből akkora felhajtást csinálni.

Aki meg a higiéniát emlegeti, az teljesen hülye. Személy szerint én inkább a kezemmel nyúlok a koszhoz, nem a seggemmel. A nők inkább a seggüket koszolják össze a kezük helyett?

Az én kérdésemre és a kérdésre, vagyis a kérdező kérdésére is egyértelmű válasz a női észjárás. ;)

Mellesleg én személy szerint még nem láttam olyan nőt, aki komolyan hisztizett volna ezért. Sőt! Az egyik munkahelyemen eleinte én voltam az egyetlen fiú, és öt csajjal dolgoztam ott. Persze egyszerre csak eggyel. Az első hugyozás után azt mondtam, hogy lehajtottam a deszkát, mert hát rajtam kívül ott csak csajok voltak. Utána több ilyen nem volt. Akkor kettő lány volt ott (mivel az volt az első napom), és mind a ketten megjegyezték, hogy ők is le tudják hajtani a deszkát, úgyhogy erről ennyit, nem várják el tőlem. De amúgy sem érdekelt volna.

Egy férfi nem hajtja le hugyozás után a wc-deszkát.

Nem mellesleg szerintem ez csak egy amolyan városi legenda volt régebben, ma meg már némelyik luvnya fesztivált is tud csinálni belőle. De akkor is, én még nem találkoztam ilyen esettel.

2017. aug. 27. 23:33
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

A wc fedelét lehúzás közben célszerű lehahtani, ugyanis ezzel rengeteg baktérium terjedését állítod meg. Ha felhajtva húzod le, akkor a láthatatlan vízpermet terjeszthet sok baktériumot, ami számos fertőzés forrása lehet

, főleg ha a fürdőben van a wc.

2019. jún. 24. 14:24
 54/56 anonim ***** válasza:

53: Azzal egyetértek, hogy ha a fürdőszobában van, akkor érdemes, de attól függ, hogy mekkora a fürdőszoba, ha kicsi, akkor mindenképp, ha nagy, akkor lényegtelen, mert nincs a közelében sem a mosdókagyló, sem a zuhanykabin vagy a kád.

20: Nemcsak az befolyásolja, hogy mennyire állsz közel. Van amikor egy hátrahúzás sem segít, mert valamiért nincs meg a kellő erő vagy mennyiség a kipréseléshez és magától kezd emiatt egyszerre két irányba folyni. Akár prosztata probléma is lehet.

Az egész kérdésre a válaszom: Mert abba meg képtelenek belegondolni, hogy ha felhajtva hagytam magam után, és utána megyek nagy dolgot végezni, akkor nekem is le kell hajtanom. Hű micsoda fáradság!

Ami a higiéniát illeti, az meg túl van lihegve, hogy így fertőzés meg amúgy... Szerencsés esetben általában közeli hozzátartozók élnek együtt, ők pedig hozzászoktak egymás baktériumaihoz. A Domestos-mániásoknak feltehetően 0 az immunitása. :D De minél jobban küzdenek Domestosszal a káros mikrobák ellen, annál rezisztensebb mikrobák telepednek meg a gyakran fertőtlenített helyeken. Aztán lehet gondolkodni, hogy miért van ennyi allergiás meg autoimmun beteg. LOL

De gondolom aki túlzásba viszi a takarítgatást, az kamaszkorában sem ivott bele a körbeadott italos üvegbe meg nem szívtak öten egy szál cigit stb..

2023. jún. 1. 08:16
 55/56 anonim ***** válasza:
Azért, mert idomítani akarnak. Az udvariasság vagy az "először a gyerekek és a nők" is egy mártír szerepbe bújtatott idomítás. Olvassátok el Esther Vilar Az idomított férfi c könyvét és minden választ meg fogtok kapni a női viselkedéssel, gondolkozással és érzéssel együtt. Ez a használati utasítás a nőkhöz. Amit állítólag olyan sokan szeretnének elolvasni. A nőknek persze ez nem tetszik, mert minden viselkedésük mögé látva tárja fel a valódi okokat. Sallang és manipuláció mentesen. Ez az a fajta őszinteség amit minden férfi meg szeretne kapni a nőktől. A hölgy könyve az összes eddigi sejtelmet és még többet tisztáz és fűzz egy egységes képpé a férfiak fejében. Minden férfinak kötelező olvasmány. Meg fogja változtatni az életeteket. Legalább egy, de inkább több férfitársunknak adjátok tovább 😉😎
2023. jún. 16. 20:50
 56/56 anonim ***** válasza:
Azért, mert idomítani akarnak és felsőbbrendűnek érzik magukat a férfiaknál. Ez sajnos a rengeteg simpnek és fehér lovagnak is köszönhető. Semmivel sem ér többet egy nő és ugyanúgy lehet ő is előzékeny egy férfival. Olvasd el Esther Vilar Az idomított férfi c könyvét és mindent tudni fogsz a női gondolkozásról.
2023. okt. 7. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!