Még nem küldték ki az adóazonosító kártyámat, pedig kéne a nyelvvizsgához. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Szeptember 27-én voltam csináltatni kártyát, adtak egy ideiglenes adóazonosítót, ami 60 napig érvényes, gondolom addig ki kell(ett volna) küldeniük a kártyát, ami még nem történt meg. Na most nekem lesz nyelvvizsgám, amihez jó lenne azért az a kártya. Mit tehetnék ilyenkor?2011. jan. 2. 15:12
1/4 anonim válasza:
Minek a nyelvvizsgához olyan amúgy? :-O Tudtom, azt írták, hogy két azonosításra alkalmas igazolványt vigyél, viszont nekem csak személyim volt, mert az útlevelem rég lejárt, gy személyit vittem, és teljesen elég volt, tehát nyugi, neked is elég lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Hmm... Oké, nekem még annyit se írtak h két ilyen azonosítócuccot vigyek, anyám sulykolja belém hogy adókártya-adókártya...
Akkor nyugalom van, köszi a kommentet :)
2011. jan. 2. 16:44
3/4 anonim válasza:
Melyik nyelvvizsgáta mész amúgy? Én TELC-re mentem(ma tudtam meg, hogy sikerült ;D), de biztos vagyok benne, hogy a többihez is elég a személyi.
első
4/4 A kérdező kommentje:
Dexamosra, de csak mert az a sulimba van xD Nekem teljesen mindegy csak legyen belőle többletpontom :D
2011. jan. 2. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!