Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy c*gány fiú...

Mit tegyek, ha egy c*gány fiú állandóan piszkál aki a hátam közepére se kell és nem akarja megérteni? -. -"

Figyelt kérdés

A fiú kb.2éve az osztálytársam.Mikor az osztálytársam lett már akkor kiszúrt magának és elkezdett piszkálni,aztán a haverjai is.. Már mindent megpróbáltam de semmi.-.-" Egyszerűen NEM AKARJA felfogni,hogy nem akarok tőle semmit.

Olyanokat mond mások előtt is,hogy "cica szeretlek,most miért vagy ilyen velem?most miért nem jársz velem?ne legyél már ilyen szépségem,nagy csöcsû barátnőm gyere ide stb" Persze nem hagyom ezt szó nélkül.. Ha direkt levegőnek nézem akkor elkezd ócsárolni mindenki előtt amit nem lehet szó nélkül hagyni mert annyira megalázó..Akkor már többen is összeraknak vele az osztályból-.-'

Osztály főnöknek hiába mondom,hogy beszéljen vele mert nem hagy békén, mert az is úgy h*lye ahogy van..-.-"

Ha órán szól be ilyet a többi tanár nem is foglalkozik vele -.-"

Osztálytársaim nem segítenek...Hiába kérem a segítségüket..Sőt vannak akik ezen olyan jókat derülnek..-.-" Kíváncsi lennék rá,hogy nekik hogy esne ha kiröhögnék mikor ők lennének ilyen helyzetbe mint én..Szüleimnek nem akarok szólni mert akkor ezt fogom hallgatni hónapokon át meg faggatnak :S

Nem járok kihívó ruhába,nem vagyok nagyszájú inkább csendes de mégis engem szúrt ki ez a kis izé:S

Szóval nem tudom mit tegyek.:S Másik osztályba meg nem akarok átmenni mert itt pont jó is igyis már másik osztályból jöttem ide át.. Ti mit tennétek a helyemben?

2011. jan. 1. 23:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

00:07 es igazad van

csak én baromira naív vagyok

Bocsi

2011. jan. 2. 00:14
 12/15 anonim válasza:

Húha.. A cigányokkal nem jó packázni.... Anno engem is mindig megtaláltak a suliban, mert én is visszafogott voltam. Alsóban! Na aztán amikor nagypofájú lettem, onnantól kezdve már nem volt téma, nagyobb volt a társaságom, mint az övék.

Az a baj, ha szólsz a dirinek, és ő véletlenül intézkedne, nehogy utána meg azért szivasson a negro... Az osztálytársaid egyértelműen félnek, ha senki nem áll melléd. Próbálj valami osztályon belüli nagyobb társasághoz csapódni, és nem foglalkozni a kormossal.

2011. jan. 2. 00:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Hozzá se szóltam egy szót se mikor idejött az osztályba csak akkor mikor már nagyon elegem lett belőle.. 18.évesen még mindig a 8.osztályt járja és erre olyan hűűűű de nagyon büszke.. De gondolkozom rajta,hogyan szállíthatnám le magamról:)
2011. jan. 2. 00:39
 14/15 anonim válasza:

nekem is volt -.- ilyen osztálytársam.

énis szóltam az oszályfőnöknek, le se szarta.

mit értek el ezzel? skinhead lettem.

neki mindegy volt, pofázott tovább. szóltam neki szépen, nem érdekelte. szóltam neki csúnyán, az se, nem állt le.

egyszer nagyon ideges voltam alapbol is de még ő is rátett 1 lapáttal..nemkellett több. suli után megvártam szépen (acélbetétes bakancs^^) megfogtam, tökönrugtam, nézett rám, megütött. na ott borult el az agyam teljesen. tökönrugtam még1x (volt olyan okos hogy terpeszállásba álltXD) lehajolt, oldalról hasbatérdeltem, lefeküdt. ott hasbarugtam 2x. aztán nagynehezen felállt, leköpte a bakancsomat. (ettől leszek jóformán a legidegesebb.) akkor lábam reflexből fel (ő közben félig lehajolva), hát az acélbetét nem szájbatalálta "véletlenül"? azóta hiányzik 2 foga.*büszke fej*. elmondtam neki, hogy még 1szer csak csúnyán néz rám, többet kap. na nempofázott többet. az egész suli végignézte ahogy 165cm-es LÁNY létemre porig alázok egy 180cm-es fiút. a kis köcsög fajvédők persze egysből szaladtak az igazgatóhoz -.- aki kijelentette hogy holnap mehetek fel az igazgatóiba. másnap szépen felmentem, elmeséltem neki hogy mi volt, nem kaptam semmit.

azóta rám se nézett! de még csak 1 haveromat/barátnőmet se piszkálta.

az volt a legviccesebb amikor 7 haverommal mentünk az utcán (mindenki igy nézett ki kb: lányok: fonott haj, bőrdzseki, farmer, acélbetétes bakancs.

fiúk: tarkopasz fej, bomberdzseki, terepgatya, bakancs.) és meglátott minket.. abban a pillanatban elkezdett futni, követtük a putriig. beugrott a kerítésen, feltépte az ajtót, ott álltunk fél órát azelőtt a szeméttelep előtt, az ablaknak nevezett valamin egyszer kinézett meglátta hogy ottvagyunk és ordított egyet: "Neeeeebántsatok könyörgöm!" XDDDDD

mondjuk ezt én ezt ugy csináltam meg hogy tudtam hogy ott a "kis" 25 főből álló skinhead társaságunk (6lány-19 fiú, 14-28 éves korig), akikre mindig lehet számítani, bármi baj van ottvannak mellettem.

ha neked nincs ilyen baráti köröd, nem ajánlom annyira.

ellenben szerezz be gázspray-t, ami mindig legyen nálad, és szerezz boxxer-t is, amennyiben tettlegességig fajulna a dolog.

annak a válaszolónak, aki biztatta hogy barátkozzon össze vele:

miért kell ilyenre bíztatni? -.-" ha egyel összebarátkozik, utána jön a többi is.. nem fog tudni belőle kimászni, és abból semmi jó nem fog kisülni.. volt rá példa a családomban sajnos.

2011. jan. 2. 00:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Hmm..mivel én keményebb lány vagyok biztos "megverném"ami annyiból áll h megütném,meg még 1-1 meglepetés:D

De ha te nem akarod megütni akkor szólj olyan cigányoknak akikkel egy kicsit is jóba vagy(bár nem muszáj cigány,lehet fehérbőrű is)és mond azt hogy picit félemlítsék meg a srácot..Bár írtad hogy 18 éves,lehet hogy elbánik velük.

Esetleg szólj a szüleidnek sztem az tuti hogy félni fog a srác:S

2011. jan. 2. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!