Zongorista vagy fizikus?
Tudom elég érdekesen hangzik, de itt a továbbtanulás és nem tudok dönteni.
Mehetnék a konizba zongora szakra, vagy elit reáliskolába és onnan vinném tovább a fizikát és matekot. Igazából nem tudom melyiket válasszam. Mind2t szeretem és egyiket se hagynám szívesen, de együtt nem bírnám a kettőt. Szerintetek melyikből lehet könnyebben/jobban megélni? Melyik ad több lehetőséget?
Melyikben vagy nagyon jó? Melyikben vagy jobb mondjuk 10 zongorista, vagy fizikus közt?
Mit szeretsz jobban? G Dúr menüettet vagy Üreges katódú elektród-elrendezések optimalizálása fütött fém-ion lézer számára..
Egyébként most ahogy belegondolok hasonló esély van mindegyikkel. Vagy szolfézstanár egy békásmegyeri zeneiskolában, vagy zongoraművész a Sydney operaházban. Vagy általános iskolás tanár egy külvárosban, ahol csak mechanikus kölcsönhatásokat lehet lemodellezni azt is csak ütköző birsalmákkal, vagy kutató a CERN-be.
Én a fizika vonalat választanám tennék egy nagyot, és hobbiból zongoráznék.
Egyenlőre úgy néz ki zongorista.
Később még lehetek fizikus, de ha most hagyom a zongorát később már biztos, hogy nem leszek az.
Köszi!
Semmi baj, nyelvész nem szeretnék egyelőre lenni. :P
És az az igazság, hogy több híres-neves ember (zongoraművészek) is ajánlott. Nekem eszembe se volt eddig, hogy az legyek, de rá vettek. :D És fizikából annyira nem vagyok kitűnő szerintem, csak szeretem és szívesen tanulnám. (azt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!