Szerintetek lehetek zongorista?
Ha olyan nagy tehetség lennél, a 8 év alatt valószínűleg már kiderült volna. A 8 év alatt felmerült például, hogy B tagozatra küldjenek? Felmerült, hogy zeneművészeti szakközépiskolában kellene folytatnod a tanulmányaidat? Hány versenyen vettél részt? Hányat nyertél meg?
Nagyon kevés zongoristára van manapság kereslet.
Ha világszinten akarsz zongorázni, akkor mire egyetemre mész, már nagyon magas színvonalon kell játszanod.
Mindenképpen beszélj a tanároddal arról, hogy lát-e benned lehetőséget (hozzáértő számára az igen hamar megmutatkozik), és ha igen, akkor jelentkezz jövőre konziba. Ha az otthoni körülményeid nem a legjobbak, akkor külön ajánlott, hogy kollégiumba menj, ahol egymást tudjátok segíteni.
A felvételiig még van egy kis idő, ha van megfelelő anyagod, akkor mindenképp érdemes megpróbálni, ha nincs, akkor pedig nyáron a pótfelvételit.
Ha van valamilyen kérdésed, szívesen segítek, én is konziba jártam, tudom miről beszélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!