Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek lehetek zongorista?

Szerintetek lehetek zongorista?

Figyelt kérdés
14 ;ves vagyok de nem olyan korulmenyek kozott nottem hogy mar 5 evesen nagy tehetsegnek kikialtsanak.8 eve zeneiskolaba jarok es zongorazom.Ha vilagszinten akarok majd zongorazni akkor az egyetem alatt utolerhetem tarsaim?
2011. okt. 18. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha olyan nagy tehetség lennél, a 8 év alatt valószínűleg már kiderült volna. A 8 év alatt felmerült például, hogy B tagozatra küldjenek? Felmerült, hogy zeneművészeti szakközépiskolában kellene folytatnod a tanulmányaidat? Hány versenyen vettél részt? Hányat nyertél meg?

Nagyon kevés zongoristára van manapság kereslet.

2011. okt. 18. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha világszinten akarsz zongorázni, akkor mire egyetemre mész, már nagyon magas színvonalon kell játszanod.

Mindenképpen beszélj a tanároddal arról, hogy lát-e benned lehetőséget (hozzáértő számára az igen hamar megmutatkozik), és ha igen, akkor jelentkezz jövőre konziba. Ha az otthoni körülményeid nem a legjobbak, akkor külön ajánlott, hogy kollégiumba menj, ahol egymást tudjátok segíteni.

A felvételiig még van egy kis idő, ha van megfelelő anyagod, akkor mindenképp érdemes megpróbálni, ha nincs, akkor pedig nyáron a pótfelvételit.

Ha van valamilyen kérdésed, szívesen segítek, én is konziba jártam, tudom miről beszélek :)

2011. okt. 18. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolérni nem az egyetemen kell a többieket. Legalább olyan szintre kell juznod addig. Esetleg egy zeneművészeti szakközépiskola?
2011. okt. 22. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!