Latok olyan videokat a valo vilag4rol, ami rtl-en van és 18 even aluliaknak, de en sose latom, h lenne ilyen rtl-en? Akkor ez most mi? Szokott valamikor menni?
Figyelt kérdés
köszi előre is :-)2010. dec. 29. 17:13
1/8 anonim válasza:
UUuu ez nekem is eszembe jutott már:D Nem tudom, nézd meg a műsorújságot, nem szószerint újságot persze, csak a neten, hogy szokott e menni olyan későn, mikor 18as lehetne. RTL Moston szoktad látni? Én ott találkoztam velük..
2/8 A kérdező kommentje:
RTL most? az hol van?:D
neten vagy az rtl-en?
köszi
2010. dec. 29. 17:44
3/8 A kérdező kommentje:
ja igen..van olyan oldal ahol volt az rtl most...enis ott lattam mar igy azthiszem,meg a napiszaron is,de ez lenyegtelen:D...
akkor jolenne mar megtudni hol van az a 18-as :P
2010. dec. 29. 17:46
4/8 anonim válasza:
Azokat nem adják le az Rtl Klubbon, maximum csak a Coolon a BeleValóVilág című műsorban.
5/8 A kérdező kommentje:
aha,köszi. nekem digi van. azon miert enm megy meg mindig a cool tv? meg azthiszem a film+ se :/
2010. dec. 30. 11:23
6/8 anonim válasza:
meg a life network se, meg a comedy central se, pedig mennie kéne.. barátnőmék ugyanígy előfizettek rá, és csak pofára estek:S első voltam
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
kösziii
BÚÉK!!!((((:
2010. dec. 31. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!