Milyen 12 éven aluliaknak nem ajánlott filmet, rajzfilmet néztél kiskorodban?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 18:14
2/6 anonim válasza:
Hát az természetes!!!
A barátok közt vagy a jóban rosszban 12 éven aluliaknak nem szabad nézni, é 11 vok, akkor most én se nézzem!
Azért ez hülye kérdés?
Ennyire betartod a szabályokat??
3/6 anonim válasza:
Kedvenc filmem volt akkor a Sztárom a párom, mert nagyon szerelmes voltam Hugh Grant-be. :D Azt hittem, hogy majd jön értem fehér lovon, elvesz feleségül, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk... azóta felnőttem, és rájöttem, hogy vannak Hugh-nál ezerszer jobb pasik, akik ezerszer elérhetőbbek :)
4/6 A kérdező kommentje:
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:09
Nem, én már régen azt nézek, amit akarok. Amikor én voltam gyerek, még nem volt ez a karikás dolog, sőt, még a piros kör és kék háromszög se volt.
Én anno néztem a Dallast, a Magnumot, a Baywatchot, a Knigt Ridert, az Ezüst Nyilat (ami egy véres rajzfilm), Váratlan utazást (igen, van rajta 12-es karika), Família Kft-t. Láttam pár X-akták részt, a Pirahnnát, a Cápát, az Arachnophobiát.
2011. jún. 26. 09:28
5/6 anonim válasza:
Amikor hazánkban elterjedteka videók akkor apám mindent hozott ami érdekelet,és én ott játszottam,etem,ittam és néztem:Szárnyas fejvadász,star wars4,5,6,volt még valami robotos film,meg valami világvégés gyilkolós.fölleg scifiket szeret az apám még ma is és ő hozta a filmeket nem emlékszem mindre,de a többséget ma 18as karika jelölné.
6/6 anonim válasza:
én mindent anyumékat nem érdekelték emlékszem south parkot 6 éves kormoba néztem elösször és felfogtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!