Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon mennyi lehet a budapesti...

Vajon mennyi lehet a budapesti ypsilon café-ba egy terem rendelése?

Figyelt kérdés

Mert csapnánk ott egy bulit 100-an 150-en és érdekelne mennyi a terem bérlés!!!

De amúgy lehet ott úgy is termet rendelni, hogy kivesszük a termet, de mindenki csak akkor kér kaját meg innivalót magának amikor akar?

2010. dec. 29. 01:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A valyon az ly!!! Nézz utána de ne a gyakorikérdéseken!
2010. dec. 30. 00:39
 12/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Először az elsőnek üzenem, mert kiakasztanak a hüJék - direkt így írom, mert rád a hülye enyhe kifejezés lenne.

Szóval nem kell helyesírási szótárat venned, ha lekéstél volna hogy karácsonyi ajándéknak kérd, megkapod tőlem: [link] és csak biztos tudással ugassál be, mert aki hüJe az kussoljon és maradjon a seggén, hagyja az okos dolgokat az okosokra...

Fú... bocs, gyakorikérdéseken nem türtőztetem magam, de am tényleg gondold meg 2* hogy mit mondasz az életben, mert jól beégeted magad, és hüJének fognak tartani. Helyesírást pedig nem msnről és netről kell tanulni, max. az előző linkről.

Kérdezőnek:

Hát hívd fel őket és kérdezd meg, de nem adok neki sok esélyt. Az egyáltalán biztos hogy elmennek annyian, mert ha csak 20-50-en jelentek meg 150-200 helyett megint nagyon cinkes lesz.

Milyen sztárnak lesz rajongói bulija? Még a végén én is elmegyek :D

A minden korosztály mit takar? Mert én pl. nehezen képzelek el egy 30évest 12 évesekkel, mivel ők már piálnak meg minden... elég fura lenne.

Először detektálódj h akkor most kik és mennyien, nehogy ne jelenjetek meg elegen.

Aztán hívd fel őket.

Viszont a legjobb az lenne ha nem neked 12 évesen kéne ezt megszervezni...:S esetleg kérj meg egy felnőttet is h segítsen.

2010. dec. 30. 01:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Egy felnőttel szervezzük ketten :)
2011. jan. 2. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!