Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon mennyi lehet a budapesti...

Vajon mennyi lehet a budapesti ypsilon café-ba egy terem rendelése?

Figyelt kérdés

Mert csapnánk ott egy bulit 100-an 150-en és érdekelne mennyi a terem bérlés!!!

De amúgy lehet ott úgy is termet rendelni, hogy kivesszük a termet, de mindenki csak akkor kér kaját meg innivalót magának amikor akar?

2010. dec. 29. 01:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyibe kerül de a Magyar helyesírási kéziszótár nem drága még kikölcsönözni is lehet! :)
2010. dec. 29. 01:14
 2/13 anonim ***** válasza:

Nah nekem a szalagavatós táncom előtt volt ott hely foglalva, de az nem ennyi főre.

Amúgy nem tudom 100-150-en elférnétek-e.

És elárulom Neked, hogy ilyenkor arra gondolj, hogy ha Te lennél a tulaj mit szólnál hozzá, nézd meg az ő szemszögéből.

Következtetés: "te vazze, ezek 100-150-en ide akarnak jönni partyzni??? hát az baszott jó, ilyen teltház sosem volt még?"

Szóval terembérlés NINCS. Viszont meghatározhatják a lefogyasztandó mennyiséget. És Ti se legyetek már olyan spúrok mint pár régi osztálytársam...

Morrisonsban pl. hely foglalásánál anno nem kellett egy kummát se fizetni, amikor meg az egyetem kiveszi az egészet akkor is ingyenes - meg italakciókat is kiharcolunk, mert viszünk vagy 800 embert...

A Dokk Café, anno megszabta egy szülinapnál a 3000 Ft/fő lefogyasztandót, amiből az lett hogy pár ember helyett mi rendeltünk többet, és ők meg mégis kikunyizták az ember szájából a pizzát meg a koktélt, hányadék... bezzeg a sulis büfében tudja költeni minden nap a pénzt, de a 6 éve bnője meglepi bulijára csak akkor jött el amikor felajánlottuk ezt az opciót...

2010. dec. 29. 01:49
 3/13 A kérdező kommentje:
igen ám csak én 12 éves vagyok így nem engednek be a morrison clubba! gondolom...
2010. dec. 29. 12:43
 4/13 A kérdező kommentje:

ezt az elsőnek írnám:

az ypsilon café-t így írják!!!

2010. dec. 29. 12:49
 5/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok

terembérlés egy szó, lehet erre gondolt

De am őszintén mit akartok ott 12 évesen? Nem hinném hogy igazán fogyasztó vendégeknek számítanátok, mivel kétlem hogy 3000-5000 Ft-ot kajálna le mindenki, vagy inna meg üdítőből...

Vagy esetleg felnőtt rokonnak akarsz meglepetést?

Írd le bővebben mit akarsz hátha tudok segíteni.

Pl.:

*korosztály,

*mit akartok: tánc/ zene, ülős fogadás, enni csak stb.

*ott am szoktak karaokezni is!

*mennyi ideig akartok maradni, és

*kb mennyi pénzt akartok költeni fejenként...

2010. dec. 29. 14:15
 6/13 anonim válasza:

Egyszerűbb lenne, ha megkérdeznéd tőlük.

Elérhetőségük:

www.ycafe.hu

info@ypsiloncafe.hu

468-3357

2010. dec. 29. 14:57
 7/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok! De a Vajon-t ly-al! Valyon ki a király!
2010. dec. 29. 19:42
 8/13 A kérdező kommentje:

Elsőnek írom!!!

Már ne is haragudj de te hülye vagy!!!

A vajon az pontos j!!!

2010. dec. 29. 23:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Másodiknak:

én csak segítek szervezni egy .... (1 sztár) rajongói bulit!!!

És ezt kérték, hogy kérdezzem meg!!!

minden korosztály

este

beszélgetés, karaoke buli

mindenki ellátja magát

2010. dec. 29. 23:58
 10/13 A kérdező kommentje:

Másodiknak:

karaoke,zene jöhet

hát 3000-nél nagyon nem akarnánk többet költeni!

(kajára, innivalóra)

2010. dec. 30. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!