Lehet hogy ki fognak rugni. De az igazgato azt mondta hogy 1 hetet fognak nezni de abban a hetben jó voltam. Szóval ki fognak rugni vagy nem?
Hát ezt mi honnan tudjuk?
Amúgy meg mi a fr.ncért nem tudsz normálisan viselkedni?
Ha már most elcs.szed az életed, nem hogy a munkáig, de még a középiskoláig se jutsz el...
Főleg hogy a megítélésed sokat számít, senki sem akar bajos kölyköt a nyakába!!!
Szegény szüleid, pff... ha az én gyerekem problémás lesz majd leshet, mert egy kumma vasat nem kap és felpakolom a piros 7-esre meg a 3-as metróra, hordja a f.sz a seggét az ilyennek, és kib.szom szórólapozni a cégnek a Blahára, hogy meglássa hova jut ha nem viselkedik és nem tanul a suliban. Mert a szórólapozás tré munka, főleg főállásban 300 Ft/órabér mellett, mert a felnőttek annyit kapnak. De nagyon remélem hogy olyanok lesznek a gyerekeim mint én, ha meg nem akkor jönnek a fent említett nevelési módszereim...
Amíg tanköteles valaki, nem rúghatják ki az iskolából. Még a középiskolából sem, nemhogy általánosból.
Maximum eltanácsolhatják az iskolából, de akkor is úgy, hogy keresnek neki másik iskolát, amit a szülő/törvényes képviselő nem köteles elfogadni.
Ha nem fogadja el, hogy a másik iskolába járjon a gyerek, akkor az iskola nem tud mit tenni, továbbra is az ő tanulója marad.
Erről az eltanácsoláskor tájékoztatni kell a szülőt/gondviselőt. Ha nem teszi meg, akkor az iskola igazgatója/tanára törvényt sért.
Szóval, tök mindegy mennyi időt és mikor néz, nem rúghat ki.
és ha az uj törvény szerint fegyelmivel?
akkor kirugahtan/eltanacsolhatnak nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!