Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl a bukott...

Hogyan lépjek túl a bukott érzésen?

Figyelt kérdés

rühellem magam..utálom..undorodom..egyszerűen ha kicsöngetnek rohanok a volt osztályomhoz.. akik idén érettséginek :( nagyon hiányoznak.. megőrülök teljesen.. de néha már át sem megyek.. mert cikinek érzem hogy a bukott :(

de mindenki mondta én bármikor mehetek én odatartozom stb.. de egyszerűen én belül nemtudok tullépni ezen.. szomszéd bácsi megkérdezte na idén érettségi igaz? összevissza beszélek mindenkinek, annyira kínos :(

2010. dec. 28. 00:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát miért buktál meg, fiam?
2010. dec. 28. 01:06
 2/13 A kérdező kommentje:
mert nem jártam suliba..úgyéreztem utálnak bent..(mint kiderült mégsem) + volt egy kapcsolatom, ami nagyon nagyon zűrős volt.. és feladtam mindent..de télleg mindent miatta.. ezért.. (azóta is együttvagyunk, de idén bejárok mer sose végzem el azt a ba*zott sulit):(
2010. dec. 28. 01:08
 3/13 A kérdező kommentje:
de ha ezt tudom, hogy ilyen érzéssel jár.. sose teszem.. esküszöm egy tehénszart nagyobbra becsülök mint magamat
2010. dec. 28. 01:09
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát figy. Jöhetnék a szokásos hegyibeszéddel, hogy "magadra vess fiam", meg "csak magadnak köszönheted", de valószínűleg ezekkel tisztában vagy, és az ilyen jellegű elbírálásokkal kitörölheted ám a segged.

És még szépen fogalmaztam.

Fogd fel úgy, hogy nyertél egy évet. Még nem kell érettségizned.

Nekem is voltak bukott osztálytársaim, hamar beilleszkedtek hozzánk, és nem különösebben zavartatták magukat.

Mostantól járj be a suliba rendesen, tanulj rendesen, 1 év ismétlés nem a világ vége.

(Egyik haverom 18 éves, és 9.-es, szerinted nem tré?)

2010. dec. 28. 01:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne omolj össze, hamar összekapod magad, ne aggódj. Na és akkor mi van, ha buktál? Tanultál belőle, és ez a legfontosabb.

Az ember csak a saját hibáiból tanul.

Beilleszkedsz majd az új osztályodba is, csak legyél nyitott, és ne menj mindig a régiekhez.

2010. dec. 28. 01:16
 6/13 A kérdező kommentje:

nekem van egy 20 éves haverom, aki 10.-es :P

de amúgy énis befogadom és nekem semmibajom nincs a bukottakkal, sose néztem le őket.. sőt, a legjobb barátnőmet úgy ismertem meg, hogy 10.esek lettünk mikor lebukott hozzánk.. :) meg akik még lebuktak a volt osztályunkból szintén van egy haverom, számomra ez nem ciki egyáltalán lese szarom :) a pasim, akiről írtam ő is bukott, rengeteg bukott ismerősöm van :)de engem nem érdekel..de nemtudom mások mit gondolnak.. tényleg szívesen látnak e minden szünetben ott náluk vagy csak mondják, hogy ne essen szarul.. bár rengetek barátom télleg BARÁTOM van abban az osztályban, senkivel nem romlott meg a viszony! (csak fiúk, én mindig sokkal jobban kijöttem a fiúkkal, lányt onnan nem szeretek egyetse) de egyszerűen felmegyek a lépcsőn és mennék egyenesen..de nekem be kell kanyarodnom tiszta rosz..anyámék is folyton hozzámvágják nemsokára érettségizhetnél nem basznád a rezet még ott egy évig.. meg hát.. az új osztálytársaim.. :S az egyik új tanár hozzánkvágta.."a bukottak miatt nem tudunk haladni" mert beszélgettünk.. azóta nem kommunikálok a tanárral..meg igazgató helyettes eccer bejött helyettesíteni: "jó itt látni titeket" hát ezek nagyon szarul esnek.. legszivesebben kiszaladnék a teremből és húznék haza..

2010. dec. 28. 01:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha kiszaladsz a teremből, és húzol haza, akkor még kis is b@sznak az iskolából.

Ne vedd fel az ilyesmit, mondd nekik, hogy hááát, éretségizHETNÉK, de nem teszem, ráér az még.

Butaság volt, amit csináltál, de most már átértékelődtek a szemedben a dolgok.

Annak, aki azt mondta, hogy "jó itt látni titeket", tuti bejátszanám a helyedben, hogy "magát nem olyan jó itt látni". Gúnyos bájvigyorral a fejemen. Wááá, mekkora lenne már.

2010. dec. 28. 01:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Megszokod.

Amúgy nálunk egyszer, régen olyan volt, hogy iskolanapon a 9.-esek kampányoltak, és ki lett hirdetve a győztes osztály. Mikor kampány előtt felálltak a színpadra, és el kellett mondaniuk, miért szavazzunk rájuk, egyik csaj azt mondta: "Szavazzatok a 9 G-re, mert mi vagyunk a bukott osztály!"

Inkább komikus volt, mint alábecsülendő.

2010. dec. 28. 01:33
 9/13 A kérdező kommentje:
magát nemjó itt látni? igazgató helyettesnek?:D az szép lenne :) mindigis kö*sög volt velem..és sok tanár és egyéb suliba dolgozó fa**kalap = igazgató, helyettes.. elítél mert rocker vagyok.. mindenki azzal jön laza vagy ha ilyen viselsz.. rocker..kemény rocker mi? aztán rohadtul nem értik miért van ennyi barátom abban az osztályban? a "kemény" rocker lány mögött..egy kiba*zott érzékeny lány lapul..de tudod..külső alapján ítélnek..ami undorító dolog szerintem
2010. dec. 28. 01:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek. :)

100%, hogy bejátszanám. :DD

Tudom, miről beszélsz, én magam is valami csökött rocker/punk féle tévképzetekben élek.

Bár én kis koromban voltam nagyon durva. Képzelj el egy 12 éves szöszi, kék szemű kiscsajt, fekete körmökkel, bőrnaciban, bőrmellényben, bakancsban, szegecsel (sőt, szöges!) kiegészítőkkel, és mellé a Crematory üvölt a fülében.

Nem volt gyerekszobám. :$

2010. dec. 28. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!