Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összevesztem a legjobb barátnő...

Összevesztem a legjobb barátnőmmel. Mit lépjek ezek után?

Figyelt kérdés
az egesz ugy volt h osszevesztem a legjobb baratnommel.nagyoon szerettuk egymast..es azon vesztunk osze hogy en sem es o sem foglalkozott velem de inkabb szerinte en vagtyok az aki enm torodott veel...nagyon szeretm es nem akakorm elvesziteni...mit csinaljak hogy ki bekuljunk?nagypj kerlek segits nagyon fontos...mit mondjak neki h megenyhujon..mert nehez bocsajt mindenkinek..!!!sajnos
2008. aug. 18. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Nálam is volt ez de ha igazi barátok vagytok mint Én +Vivi akkor max 1 héten belul kibékultök ha nem akko nem is vagytok igazi barátok!
2008. aug. 18. 19:23
 2/7 anonim válasza:
86%
Egyszer Én is összevesztem a legjobb barátnőmmel, de pár nap után vettem egy szál rózsát, amit elneveztem bocsi virágnak, és elmentem hozzá. Kibékültünk.
2008. aug. 18. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Mi fél évig össze voltunk veszve a legjobb barátnőmmel,én kezdeményeztem,irtam neki egy sms-t,hogy kell-e neki a kedvenc cd-je ,mert megtudom szerezni,vissza irt hogy naná,a többi már jött magától, a mai napig a legjobb barátnőm.
2008. aug. 19. 07:04
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Ha igazi barátok vagytok, akkor mondd el neki őszintén, hogy mit érzel,és mennyire bánt, hogy nem vagytok most jóban.Azt ne hozd fel amin összevesztetek, ha úgy érzed nincs igaza akkor sem.Koncentrálj a békülésre.Ha látod, hogy nehezen oldódik a feszültség próbáld megnevettetni.

Ne félj ahamr megenyhül!

2008. aug. 20. 01:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

velem is hasonló a helyzet, mióta összevesztem a legjobb barátnőmmel, nem is beszéltünk(ez kb. 1 hete), de vannak másbarátaim is, akiknek elmondhattam ezt, és velük nagyon jóba lettem.

Kérj tőle bocsánatot, amiért nem foglalkoztál vele, és ő is bocsánatot fog kérni, amiért ő nem foglalkozott veled (márha igazi barát).

Legyetek ezután többet együtt, és kerüljétek a veszekedéseket. Ha ilyen újra előfordul ne veszekedni kezdjetek, csak kérjetek bocsánatot, és foglalkozzatok többet egymással.

Ha jó a barátságotok ez beválik :)

2010. máj. 17. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Tartjátok még a kapcsolatot?
2016. aug. 15. 23:25
 7/7 zonilella válasza:
Összevesztem a barátnőmmel ,mert rajta kaptam a hazudságon ! Vissza fog még jönni hozzám? Vagy felejtsem el,neki kell bocsánatot kérnie ! köszönettel Zonie
2021. júl. 21. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!