Összevesztem a legjobb barátnőmmel. Mit lépjek ezek után?
Ha igazi barátok vagytok, akkor mondd el neki őszintén, hogy mit érzel,és mennyire bánt, hogy nem vagytok most jóban.Azt ne hozd fel amin összevesztetek, ha úgy érzed nincs igaza akkor sem.Koncentrálj a békülésre.Ha látod, hogy nehezen oldódik a feszültség próbáld megnevettetni.
Ne félj ahamr megenyhül!
velem is hasonló a helyzet, mióta összevesztem a legjobb barátnőmmel, nem is beszéltünk(ez kb. 1 hete), de vannak másbarátaim is, akiknek elmondhattam ezt, és velük nagyon jóba lettem.
Kérj tőle bocsánatot, amiért nem foglalkoztál vele, és ő is bocsánatot fog kérni, amiért ő nem foglalkozott veled (márha igazi barát).
Legyetek ezután többet együtt, és kerüljétek a veszekedéseket. Ha ilyen újra előfordul ne veszekedni kezdjetek, csak kérjetek bocsánatot, és foglalkozzatok többet egymással.
Ha jó a barátságotok ez beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!