Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ért itt valaki a Cobra Conto...

Ért itt valaki a Cobra Conto Win programhoz? (pénzügyi számvitelis szakon szokták használni)

Figyelt kérdés
csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
2010. dec. 26. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is azt használtam. Tedd fel a kérdést, aztán meglátom, hogy tudok-e rá válaszolni. Remélem igen.
2010. dec. 26. 12:16
 2/5 A kérdező kommentje:

azt nem tudom,hogy mikor kell a főkönyv modulba könyvelni(oda ahova a nyitó tételeket könyveljük),és mikor kell a pénzügy modulba...elmondta a tanár egyszer(de nagyon hadarva,senki se értette és a kari szünet előtti héten nem volt,ugyhogy senki se tudja:S)Valami olyasmit mondott,hogy ha

-ugy teszik fel a kérdést,hogy rendezze a tételeket,,vagy rögzitse a számlákat,hogy akkor vmeikbe..........

- ha meg nagyon részletesen teszik fel a kérdést, akkor a másikba...

Ez mind lehet hülyeség,de én a hadarásból ezt vettem ki.

remélem hogy tudsz segiteni:)

2010. dec. 26. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát mi ezt úgy csináltuk, hogy a főkönyvbe könyveltük a vegyest és a nyitó tételeket, a többit meg a pénzügybe. Nekünk így tanították.
2010. dec. 26. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. dec. 27. 08:09
 5/5 Kemoooka válasza:
Tudom, elég régi a kérdés, de esetleg ha valaki tudna nekem segíteni, hogy most vizsgázok ebből, letöltöttem a demo verziót, eddig tudtam használni, de most kér jelszót. És sehol nem találom, hogy demo verzióban milyen jelszót kell neki megadni? illetve milyen felhasználónevet? köszönöm előre is!!!
2013. máj. 18. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.