Valaki, aki nagyon ért photoshophoz/gimphez, egyéb erősebb rajz programhoz?
Figyelt kérdés
Szükségem van egy jól kidolgozott képre, egy játék (DMC) szereplőjét kéne megszerkeszteni.. (részleteket majd késöbb)
Aki tud valakit.. vagy aki esetleg tudna ilyet csinálni, az írjon kommentárba és felvesszük a kapcsolatot
ui: Fizetnék is érte
2010. szept. 29. 19:21
1/7 anonim válasza:
Szia! Konkrétan milyen dolgokra gondoltál? Megcsinálom neked ingyen, szívesen.
2/7 anonim válasza:
engem is érdekelne, hogy milyen dogogra gndoltál.. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Szia, huu az nagyon jó lenne :D
Ne haragudj, de ide nem szeretném le írni a részleteket. E-mail/Xfire/MSN/Yahoo vagy bármi ilyesmin keresztül nem beszélhetnénk meg? Tényleg ne haragudj, csak a téma lehet nem ide való
2010. szept. 29. 19:30
4/7 anonim válasza:
Elküldtem neked privátban az msn címemet :)
5/7 A kérdező kommentje:
Várok jelentkezőket! Csak profik/ismernek profit! Fizetek!
2010. szept. 29. 19:55
6/7 anonim válasza:
Én is segítek neked, ha tudok, nem kell fizetned érte. Ide írom a címemet, úgyis mindegy, hogy ki vesz fel MSN-re... sofievi@hototmail.com
7/7 A kérdező kommentje:
Várok jelentkezőket! Csak profik/ismernek profit! Fizetek!
2010. okt. 8. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!