1. otthon hogy kell fület lyukasztani? 2. emo hajat akarok és megakarom maganak csinálni de félek hogy elrontom fodrászhoz emg most nem akarok meni ugyis az akarok leni?
Figyelt kérdés
1.szeretnék még egy lyukat a bal fülembe....és nem tudom hogy kell csinálni.. :S
2.tépet hajat akarok..olyan emosat...azt hogy elehtne jol meg csinálni??
2010. dec. 25. 15:32
11/21 szamóca. válasza:
nenevessél ki >.<
én itt szakszerű segítséget nyújtok szegény tapasztalatlan füllyukasztóknak:DD
12/21 anonim válasza:
De,bocsi:$:P
Én is próbáltam látod:PP
13/21 A kérdező kommentje:
kösz a válaszok majd megprobálom vhogy xDD :D
2010. dec. 25. 16:28
14/21 anonim válasza:
osszeszoritod a fuled amig elzsibbad, veszel 1 kicsi fulcsit, szanitar szeszezd be, es nyomd at a fuleden. Nekem igy lett 8 lyuk a fulembe es nem fertozott be. persze utana 1 hetig meg tegyel ra szeszt. a tuvel az a baj, hogy ha kiszeded, es utana probalod berakni a fulcsit lehet nehezen megy majd at es nagyon fajhat. es a fulcsi legyen legalabb ezust.
15/21 szamóca. válasza:
és még rám mondták hogy mazo vagyok a biztostű miatt...
te a fülbevalót tolod át rajta?:DD micsoda felesleges szenvedés.
a legnagyobb injekcióstűbe (rózsaszín kupakos) bleefér egy vékonyabb fülbevaló, és reengeteg fájdalomtól kíméled meg magad...:D
16/21 anonim válasza:
nekem igy volt konyebb es egyaltalan nem fajdalmas :DDD
17/21 szamóca. válasza:
én azért ezt inkább kihagyom az életemből ^^
18/21 anonim válasza:
ehez kell pár dolog hogy ne fájjon és még ne is legyen belőle baj..1.Fertőtlenits mindent,fület,tűt..Én amikor csináltam,jegeltem a fülem kb 5 percen át,addig melegitettem a tűt láng fölött,fogtam egy félbevágott almát és a fülem mögé raktam,és átszurtam.(persze steril tűvel!)Fájni nem fájt,mert lejegeltem,vér pedig a fórró tű miatt nem folyt...a 2. hez nem értek :D
19/21 anonim válasza:
Minek szenvednél a tűvel? Kozmetikus kilövi 1500ért :D emo hajrol nem nyilatkoznék ..
20/21 anonim válasza:
Ha lenne annyi eszed, hogy le tudnád írni, mi a faszt akarsz kérdezni magyarul, akkor még értelmes választ is kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!