Leírná valaki pontosan, hogy hogyan lehet otthon fület lyukasztani?
Hétvégén akarjuk megcsinálni barátnőmnek. ( Ő mondta hogy csináljam meg neki. )
Milyen fertőtlenítőt kell használni? Fog vérezni?
Leírná valaki lépésről lépésre?
Csak a kérdésemre válaszoló válaszokat kérném! Köszönöm.
1. lépés: Lebattyogsz a patikába venni steril tűt (rózsaszín végű, azt hiszem 1,2 mm étméréjű, vegyél pár darabot, ne csak egyet, nem drága, mi 6 ft-ért vettük darabját, illetve egy darabot csak egyszer használj) és HiGeen fertőtlenítőt (hasznos, de elhagyható).
2. lépés: Átjön a barátnőd, leülteted egy székre, összefogjátok/elcsatoljátok a haját, hogy ne zavarjon.
3. lépés: Lefertőtleníted a kezed: ha vettél HiGeen ferőtlenítőt azzal, ha nem, akkor alapos kéz-és körömmosás szappanal. Lefertőtleníted a barátnőd fülcimpáját (HiGeennel).
4. lépés: Kibontod a tűt, leveszed a tetejét.
5. lépés: Ő fogja a tükröt a kezében, te meg betájolod, hogy merre legyen a fülbevaló. Mikor jó neki a hely, akkor ott hagyod, de még NEM nyomod be!
6. lépés: Megkéred, hogy csukja be a szemét, ha félősebb, ha nem, akkor anélkül csinálod. Egy gyors határozott mozdulattal átdöföd a tűt a fülcimpán. Hogy ne szúrd bele a lány fejébe a tűt, tehetsz közvetlen a fülcimpa mögé kis párnácskát/vattát.
7. lépés: 5-6 percig benne hagyod a lyukban a tűt.
8. lépés: Húzd ki a tűt.
9. lépés: Szorítsd el zsebkendővel a vérzést. Ez 3-4 percig is eltarthat.
10. lépés: Tedd be a fülbevalót: Lehetőleg vékonyabb legyen a szára, orvosi fémből vagy szilikonból készüljön és áztassátok alkoholba.
11. lépés: Miután bent van a fülbevaló egy kis alkoholos vattával törölgesd le a fülét.
12. lépés. Örüljetek az új fülbevalónak. :)
Már sokszor szúrtam és mindig eszerint a forgatókönyv szerint. Ha van még kérdésed, kérdezz. Sok sikert. :)
Szó szerint ugyanígy szúrtam ki anno az osztálytársam (fiú) fülét a gimiben egy buliban. Akkoriban mi csak gyógyszertári alkohollal fertőtlenítettük. A legfontosabb, hogy határozottan bökd át a tűt, különben felesleges fájdalmat okozol neki. Én az egyiknél még ügyetlenkedtem (ő meg fiúként nem mert reklamálni, de látszott, hogy nem volt neki kellemes), a másodikat már rutinosan átnyomtam :=).
Ha kicsit is hezitálsz, tartasz a "feladattól", mindketten jobban jártok, ha egyszerűen kilövetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!