Hogy tudnék önállósulni illetve valamit kezdeni a semmiből?
Még nem adtam fel, de már kicsit sem bízok diplomában...
Nagyon elvagyok keseredve. Nem erről álmodtam...
19/f
Ennyire rosszul sikerültek a vizsgák? :(
Évet nem tudnál halasztani? Hátha újult erővel sokkal jobban menne!
Addig melózhatnál valahol, ahol TE szeretnél!
Köszi a választ egy válasz útnak nem rossz, bár halasztani nem szeretnék, remélem januárban összejönnek a vizsgák és akkor nincs gáz, csak lélekromboló hogy széttanultam agyam erre egyes. Nem bírom idegekkel a bukást, teljesen demoralizál, pedig azt mondják itt muszáj hozzászokni.
Még várok lehetőségeket hátha van út a diplomán kívül, és nem éhbérért melózni közt.
Isten hozott a felnőtt életben.
Soha semmi nem fog az öledbe hullani,mindenért keményen meg kell dolgoznod és küzdened... ne add fel az elején már.Diplomázni amúgy 40 évesen is lehet!
Első félév? A legkeményebb és tele bukásokkal, elég sok embernél. Túl fogod élni. Egyetemeken a kirúgás sem szokás. Ha a második félévre sem szeded össze magad, átraknak fizetősre.
Mit szeretnél, ha minimálbérért dolgozni nem, szakmát tanulni sem? Magyarán se tanulni, se dolgozni. Két éves OKJ-s képzés, mellette diákmunka adig is, hogy ne unatkozz... Esetleg kérj szépen egy papírt arról, hogy őrült vagy, százalékoltasd le magad, menj munkanélkülinek és tengődj életed végéig céltalanul.
Vagy keress egy biszex gazdag pasit, aki kitart. Nem egy ilyet ismerek. :D
(am ugyanettől szenvedek, csak kicsit cinikusabban fogom a problémát. 19/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!