Ki járkál telefonálás közben?
Figyelt kérdés
Én nem bírom ki, hogy ne. :D2009. jan. 23. 19:43
11/24 yuda válasza:
Ha ülve talál a telefon akkor úgy maradok ülve,ha állva akkor mendegélek.
12/24 anonim válasza:
Nem járkálok, csak a zajforrástól megyek távolabb. Utána gy helyben állok vagy ülök.
13/24 anonim válasza:
ha megtehetem, tuti h leülök!! h minden figyelmem a beszélgetésre fordíthassam.
14/24 anonim válasza:
Össze-vissza mozgok, ha van hely, akkor fel-alá járkálok, mutogatok a kezemmel. Szinte végig tornázom az egészet. Nehezen tudom kontrollálni magam. :) De ha nagyon muszáj.. :D
15/24 anonim válasza:
énis.. xDD összevissza megyek a házban.. anyum néha rám szól h nyugodjak meg. :DD de akkor sem tudok leállni.. és én is szoktam integetni amikor elköszönök. *hehe
16/24 anonim válasza:
Én ha ülök, amikor hívnak, akkor maradok ülve, kivéve, ha zaj van mellettem, akkor elmegyek, és elkezdek járkálni fel-alá a házban, vagy szobában, ez attól függ, hogy egyedül vagyok-e a házban. Én is szoktam gesztikulálni, mutogatni beszélgetés közben:)
17/24 anonim válasza:
Nekem sikerült egyszer telefonálás közben kiteregetnem és elmosogatnom! Kellemest a hasznossal!!!:D:D:D
18/24 anonim válasza:
Persze járkálok fel alá, ha van ott ablak, akkor azon is kinézek, ha ülök akkor nem járkálok, de ha a székemben ülök akkor forgok vele ide oda:) De van mikor tök nyugiba vagyok, ez akkor van, ha elalvás előtt beszélek kicsimmel telefonon
19/24 anonim válasza:
én folyamatosan még 1x órán anya is hívott ( a tanárral meg volt beszélve h fog majd hívni) és akkor óra volt écsrgött a telefon én meg fel állltam hátra mentem azt játkáltam egy sort aztán mindenki tökre nevetett xD xD
20/24 anonim válasza:
az, akinek barangoló dijcsomagja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!