Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a szó 'fless'?

Mit jelent ez a szó 'fless'?

Figyelt kérdés

Diákjaimtól hallom, de nem tudom értelmezni, mert van hogy néha jóra, néha rosszra mondják.

"Vettem egy új pólót, nagyon \'fless\'" vagy éppen "Akkorát estem reggel, nagyon \'fless\' volt" de úgy is hallottam már, hogy "Kint \'flesseltünk\' a teraszon".

Szóval, mit felent ez a \'fless\'?

2009. jan. 23. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Vettem egy új pólót, nagyon \'fless\'" : annyit tesz: vettem egy új pólót nagyon jó. szóval azt jelenti h jó, menő.

pl: Megyek /flashelek/ egyet az udvaron. ( kifekszem amig a tobbiek oran vannak a suliban)

egyébként hasonló kifejezéseket megtalálsz a www.nepszotar.com -on

2009. jan. 23. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Mint ahogy az előző válaszoló is írta: [link]

A fílinggel rokon értelemben használatos, annyi különbséggel, hogy ez utóbbi csak pozitív értelemben. Általában egy-egy stílusnak vagy ahhoz kapcsolódó dolognak van feelingje, vagy lehet flash, de jelenthet szokatlant, nem hétköznapit is. Flesselést én ivás, drogozás, és/vagy nagyon jó szórakozás értelmében hallottam.

2009. jan. 23. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én személy szerint a jó dolgokra használom, de jó a telefonod, non flash/fless.

stb stb.. és amit írtál,hogy elestem a járdán és flash volt, az meg erőltetett poén lett volna.

Mint mikor azt mondod: Elestem a lépcsőn, szuper érzés volt.. közben mindnenki tudja,hogy nem úgy gondolod :D

2009. jan. 23. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
2009. jan. 25. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!