Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy 'fless'?...

Mit jelent az, hogy 'fless'? Szokták mondani, hogy 'ez nagyon fless' meg hogy 'flessel'. De mégis mit jelent?

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
flesselni-jókat röhögni valamin
2008. dec. 10. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

olyan, mint a "zsír", annak az utóda.

egyik se tetszik, egyiket sem hasznalom

2008. dec. 11. 04:48
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Csak logikailag tudom levezetni.

Flash programmal látványos animációkat, efekteket készítenek. Következésképpen ami "flesses" az izgalmas, színes, látványos. Lehet pejoratív is: már túlzás, túl csilivili, eröltetett, szimpadias. Ahogy a hazugságra azt mondjuk, hogy "vetít" vagy "van benne color rendesen" :)))

2008. dec. 11. 08:29
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

a flash az (többek között) villanást jelent.

tudatmódisító szerek hatására megjelenő (felvillanó) képeket, érzetek hívják flash-nek. Innen kerülhetett át a közbeszédbe, mint valami meglepő (nem feltétlenül mulatságos), oda nem illő esemény, ami (mély) nyomot hagy bennünk.

legalábbis szerintem.

2008. dec. 11. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

A heroint rendszerint egy kanálban, citromsav társaságában oldják fel, az oldódást a kanál alá tartott öngyújtóval segítik elő. A felmelegített oldatot vattán keresztül szívják fel egy fecskendőbe (a vatta a szűrő szerepét tölti be). A vénák elszorítása után (a felsokarra gumit, övet, stb. tekernek) a tut benyomják a vénába, majd visszahúzzák a fecskendő végét, hogy ellenőrizzék, belement-e (ha igen, kifut némi vér). Ezután benyomják az adagot, ami szinte azonnal rendkívül intenzív "flasht" eredményez.

szerintem ha valami nagyon flash akkor az nagyon hihetetlen jó

2008. dec. 11. 09:23
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Jézusom...Te használod,hogy ennyire tudod??
2008. dec. 11. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Az Angol/Amerikai szlengben: "kirívó","feltünősködő","hencegő","kérkedő".
2008. dec. 11. 10:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Áááh, azért jó, hogy mindenki mást írt le xD Mindegy, köszönöm a válaszokat :)
2008. dec. 11. 10:51
 9/10 anonim válasza:
100%

A "flash" szót, ahogy előttem leírták általában drogos élményekre használják, mivel azok lehetnek megmagyarázhatatlanok, nem valósak, így nem volt rájuk kifejezés, de valahogy mégiscsak beszélni kellett róla, így lett az flash.

Manapság a szót furcsa, váratlan, érthetetlen esetleg meglepő vagy valamilyen szinten különleges történésekre használják, de ez erősen függ a korosztálytól ill. hovatartozástól...

Megj.: a Flash nevű program egy vektorgrafikus kép/animáció szerkesztő, nem a nevéből származik a kifejezés, hanem inkább fordítva :)

Peace

2008. dec. 11. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Én is úgy tudom, hogy a drogosok használják
2008. dec. 11. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!