Valaki tud mondani beszóló szövegeket? (lent)
Mert ma amikor haza felé jöttem, jöttek utánam három 5.-es kis sz*rházi azt nekem jöttek esernyővel azt azzal bögdösték a táskámat hátúról... Nem cigányok voltak, én 7.-es vok nem tudom h mi a bajuk velem, de amikor megfordultam akkor már futottak el!-.-" 1dagi, 1szemüveges, és 1 átlagos h*lye gyerek, hárman voltak azt ott pattogtak nekem... (amikor már elment a dagi) Az egyik mondta nekem (1lány): -Mi ketten vagyunk. mondom: -És? Nem én fogok sírni.
Valami erős beszóló duma kéne, ami vicces és sértő vagy ami vicces és nem sértő vagy ami sértő! Nem akarok bunyót de ha úgy fog alakulni akkor szívesen adok nekik egy taslit!!! (1dagi, 1 szemüveges, és 1 átlagos h*lye kislány)
Köszi előre is a válaszokat!
Nagyon jó beszólások!:D Használni fogom.
Nem akarom őket megütni erősen, mert megy anyucihoz azt behívatja, vagy egy tanár látja azt felvisz az igazgatóhoz... azt egy intő.
Köszi szépen a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!