A goa'uldok is beszálltak a Föld meghódításába raptoidok és az árnyak oldalán?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 23:40
11/18 anonim válasza:
Ezek valós dolgok, fogd már fel te féleszű ! Rengeteg embert elraboltak az idegenek és bántalmazták. Magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, ha nem olvastad a communiont vagy a többi emberrablásos könyvet. Minek jársz ide.
12/18 anonim válasza:
Most viccet félretéve, mennyi idős vagy? Álsz-e, vagy áltál-e pszichiátriai kezelés alatt életed során. Valamint, honnan gondolod hogy Bitchgirl névvel bárki is komolyan vesz? A nevedből ítélve szexuálisan túlfűtött lehetsz, illetve valamilyen mentális betegséggel rendelkezhetsz amiből adódhatnak a szexuális típusú fantáziáid a földönkívüliekkel.
13/18 anonim válasza:
Nem állok és nem álltam sohasem semiféle pszichiátriai kezelés alatt 20 éves vagyok. Eredetileg normális nevem volt, csak ugyanezért a kérdésért tíltottak és most dacból ez lett a nevem, de majd ezt is tíltják szal.
14/18 anonim válasza:
Oké, de nem gondoltál erre hogy ez az egész ufó dolog a fantáziád szülötte? Vagy esetleg valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt történt, események emléke? Miért lenne emberszerű egy olyan lény, amely teljesen más környezetben fejlődött ki, semmi esély rá, csak azért gondolják az emberek ilyennek őket, mert így tudnak azonosulni velük, mert ha a valós idegenek pl. leginkább a polipokra hasonlítanak és folyadékban úszkálnak, akkor képtelenek lennénk megérteni őket. Tehát, az emberek fantáziája olyan lényeket talál ki amik hasonlítanak ránk, mivel az agyunk csak ezt tudja értelmezni. A másik, hogy egy fajt ami különbözik tőlünk miért érdekelné az emberi szexualitás? A szex az élővilágon belül, a fajok 99%-át teljesen hidegen hagyja. Tehát, iszonyatosan kicsi annak az esélye is hogy létezzen élet valahol a naprendszerünkön kívül, annak még kevesebb, hogy olyan legyen mint mi és tudjunk egymással kommunikálni, annak pedig hogy még pont a szexualitás is érdekelje őket még sokkal sokkal csekélyebb az esélye, nem beszélve arról hogy egyáltalán fel tudják-e a venni a kapcsolatot velünk, akkora távolságból és el tudnak-e ide jutni. Tudod a fizika jelenlegi törvényei szerint a hozzánk legközelebb lévő lakható bolygóval rendelkező csillag, olyan távolságra van tőlünk, hogy több ezer év alatt sem érhetnénk oda fénysebességgel sem, pedig a fénynél nem haladhat semmi gyorsabban, ahhoz meg hogy valami meghajlítsa a teret úgy hogy egy adott pontján tudjon felbukkanni, ahhoz egyszerűen képtelenség olyan szerkezetet előállítani, ami képes ehhez elegendő energiát előállítani. Szóval miért érdekelné jobban ezeket az idegen lényeket jobban az emberi szexualitás, mint mondjuk a szemed vagy az idegrendszered felépítése. Pl amikor az emberek tanulmányoznak egy állatot akkor sem érdekli őket szexuálisan az állat, csupán az egyik felfedezendő dolog az állat szexuális magatartása a kutatott lény esetén a sok ezerből. Általában egy adott faj semmi érdeklődést nem mutat más fajok szexualitása iránt, pedig mi földi lények nagyon hasonlóak vagyunk egymáshoz, egy más bolygóról jött idegenhez képest, ha én idegen lennék biztos hogy nem erőszakolnék meg egy nekem csápos polipnak tűnő lényt, élvezetből, még akkor se ha ő a saját faja szerint kívánatos egyed. Hidd el ez az egész csak a képzeleted vagy valamilyen drog, vagy súlyos mentális sérülés következménye. Segítségért kéne fordulnod hogy ne súlyosbodjon a betegséged és normális életet tudj élni, ufós képzelgések nélkül. Illetve, ne haragudj hogy eleinte viccelődtem, már látom hogy neked ez a dolog nem vicces. Sőt szerintem sem vicces ha valaki olyan szintre jut hogy ilyenekről képzelődjön. Amit, most írtam azt a legjobb jóindulattal tettem, nem hiszem, hogy más idegen így neten egy gúnyos nevetésen kívül többre méltatott volna. De kérlek keress fel egy pszichiátert.
15/18 anonim válasza:
Egyébként nem zárom ki, a földönkívüli értelmes fajok létezését. Az viszont hogy emberszerűek legyenek elképzelhetetlenül kicsi. A földön a kezdetben egyforma mikrobákból, több milliárdféle egymástól eltérő faj alakult ki, és ezekből az evolúciós fejlődési utakból csak egy eredményezett olyan lényeket mint amilyenek mi vagyunk. Bár például a hasonló környezet eredményezhet hasonló fajokat ez tény, példaképp említhetem itt a delfineket, akik szárazföldi, négylábú, szőrős emlősből egész cápaszerűvé fejlődtek, a hasonló életkörülmények miatt. Na de mennyi az esélye annak hogy egy idegen bolygón pont olyan körülmények alakuljanak ki mint a földön, végtelenül kevés. Ha minden faktort számításba veszünk, hogy mi kell ahhoz, hogy két különböző bolygó, annyira egyformán fejlődjön hogy hasonló fajok alakuljanak ki rajta, akkor annak az esélye 0,000000000000000000000000000000000000000000000001%. És a józan ész azt mondatja velünk, hogy aminek ilyen kicsi az esélye az teljes mértékben esélytelen. Kb annak is ennyi lehet az esélye, hogy most egy pinponglabda méretűre égett meteor a földre hulljon és pont fejbetaláljon téged a gép előtt ülve a szobádban, ugye ennek a valószínűsége is megvan, de a józan ész szabályai szerint ezt teljes mértékben kizárhatjuk. Tehát, ha léteznek is idegen létformák biztos, hogy nem két kezük van, két lábuk stb, sőt az se biztos hogy léteznek-e köztük nemek.
16/18 anonim válasza:
Dehogy szállnak be! A Wookie-k már besegítenek...
17/18 anonim válasza:
Marcelo sajnállak, hogy ennyi mindent leírtál ennek a kretén Bitchgirlnek...
De most szólok, hogy kamufelhasználó. Tegnap már 2-szer kitiltották ezt a gyereket, most is kifogják. Ö nem gondolja ezeket komolyan csak baromkodni jár ide.
18/18 anonim válasza:
Huh. Hát én is sajnálom, magamat :) mivel este enyhén illuminált állapotban, kicsit megeredtek az "ujjaim" xD más esetben rá se néznék az ilyenekre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!