A Cannabis Sativa legális? Illetve lehet Virág boltban kapni?
nem, még a komenyisták tiltották be. viszont hála a globalizációnak és az internetnek, lehet rendelni szerencsésebb történelmű országokból magot, igaz kissé borsos áron.
ha nem jelent fel a szomszéd (márpedig az olyan), akkor megéri.
www.sensiseeds.com
www.whitelabelseeds.com
www.dutch-passion.nl
www.mandalaseeds.com
www.amsterdammarijuanaseedbank.com (őket nem ismerem)
Első két válaszolónak:
Jaj, bele ne haljatok, hogy nem lehet drogot termeszteni, borzasztó sok hátrányotok származik belőle. Ha meg legális lenne, az lenne a baj, akkor azért hőbörögnének, megjegyzem joggal. Én a cigit is betiltanám...
@hehuhohzo:
Ne feledd, mást jelent jogi úton tiltani, vagy morálisan ellenezni egy drogot. Legyen szó akár az alkoholról, akár a dohányárúról, vagy a kokainról. Szóval sorolhatnám. Egy valami közös ezekben a szerekben, mégpedig ha minőségellenőrzés nélkül kerülnek forgalomba, illegálisan, azzal lényegesen több veszély forrása lehet. Én sem szeretném, hogy bárki heroinnal lője magát. Csak van bennem annyi ész, hogy felfogjam, mindig lesznek ilyen emberek. Márpedig ha vannak, nekik is a javukat kell nézni, mert az ugyebár senkinek sem jó, ha milliókért kell gyógyítani az intravénás heroinfüggőket, ráadásul a kormány drogellenesség címszó alatt adja át a heroinkereskedelemből származó bevételt a törvényen kívüli drogdílereknek. Úgy gondolom, ezzel ártunk a legtöbbet, és nem csak a heroinistáknak, hanem az egész társadalomnak! Mert mindaz a pénz, amit arra fordítunk, hogy elkapjuk, vád alá helyezzük, bíróság elé vigyük, azután börtönbe zárjuk a drogost, abból a közös kasszából származik, ahova a szakács, a villanyszerelő, és a börtönőr adózik!! És még nem is beszéltem az egészségügyi ellátásokról. Az egészségkárosodás nagy részét ugyanis a heroin esetén nem maga az anyag okozza, hanem azok az adalékanyagok, amikkel felütik a szert. Elnézést mindenkitől hogy ilyen hosszan írtam, lehet hogy nyakatekerten is, rengeteg érvem van amellett, hogy miért nem célszerű tiltani a drogokat, és egyszerűen nem férne ide mind, ha most folytatnám.. A legalizációnak nem az a lényege, hogy elterjesszük, reklámozzuk a drogot, hanem hogy ELLENŐRZÉS alá vonjuk, és csökkentsük a vele járó ártalmakat, amik az egész társadalomra rossz hatással vannak. Persze ez nehezen működne egy olyan országban, ahol a 12 éves kislányoknak kiadják a cigit, akár a vodkát is. Viszont jobb helyeken működik, lásd: Kalifornia
C. Sativából egy mázsát is össze lehet szedni "szezonban" az út széléről illetve mezőkről. Sőt, még örülnek is neki, mivel allergén...
Nem az Indicára gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!