Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak 20 percem van. Facebook...

Csak 20 percem van. Facebook tagok, lehetetlen?!

Figyelt kérdés
Ha facebookon kaptam egy levelet, fölül a boríték jobb sarkában egy piros egyes jelenik meg. Hogy tudhatnám meg, hogy kitől kaptam a levelet, anélkül, hogy a piros egyes eltűnne? Azzal, hogy leírom, miért ennyire fontos ez nekem, csak a saját időmet rabolnám. Kérlek segítsetek.
2010. dec. 20. 19:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
szal azért akarod h ne vegye észre valaki h elolvastad??
2010. dec. 20. 19:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem. Igazából az is elég lenne, ha tudnám, hogy ki írta. Abban végképp nem bízom, hogy el is tudnám olvasni, anélkül, hogy ez látszana.
2010. dec. 20. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért lehet ennyire fontos, mert nem a saját leveledet akarod megnézni... különben miért számítana, hogy olvasatlannak tűnjön?:) Bocsi, érdemben segíteni nem tudok, és nem leszólni akartam, csak ez jutott eszembe a kérdésről.. Te dolgod, azt csinálsz amit akarsz, remélem lesz aki tud segíteni Neked!
 4/12 A kérdező kommentje:
Félreértettem a kérdésed. Úgy olvastam "azt akarod" de most láttam, hogy "azért akarod"
 5/12 anonim válasza:
mert ha azt akarod h elolvasod és visszajöjjön a jelzés h 1 üzenet olvasatlan , akk a következőt tedd: menj bele az üzenetbe és a "megjelölés olvasatlankén" gombot válaszd!:)
2010. dec. 20. 19:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Tényleg nem a saját levelemről van szó. A barátom 2 hónapja csal engem. Legalábbis én azt hittem, úgy tűnt, minden jel erre mutatott, egyértelmű volt. De letagadta, kimagyarázta. Kapott még egy esélyt. A jelszavát mindenhol megváltoztatta, én meg nem kérdezgettem, de most véletlenül úgy maradt a gép, Ő elment, és új levele van. Kérlek, segítsetek :'(
2010. dec. 20. 19:19
 7/12 anonim válasza:
mert ha azt akarod h elolvasod és visszajöjjön a jelzés h 1 üzenet olvasatlan , akk a következőt tedd: menj bele az üzenetbe és a "megjelölés olvasatlankén" gombot válaszd!:)
2010. dec. 20. 19:20
 8/12 A kérdező kommentje:
De úgy a piros jelzés nem jön vissza, csak jobb oldalt, az üzenetek mellé kerül oda a kis egyes. :'(
2010. dec. 20. 19:21
 9/12 anonim válasza:
akkor nem tudom...én ennyit tudtam segíteni:S
2010. dec. 20. 19:27
 10/12 Cory Rose ***** válasza:
100%
Lehet fel se tűnne neki. Elolvasod, ha csal otthagyod, akkor már úgyis mindegy, ha meg nem csal és rákérdez letagadod, azt mondod nem nyúltál a gépéhez és éltek tovább békében.
2010. dec. 20. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!