Vastag Tomi összejött Mimivel?
Figyelt kérdés
vagy ez az egész csak pletyka?!2010. dec. 19. 15:39
11/15 anonim válasza:
Ezt hol hallottad? Mert én utánanéztem, és semmiféle nyilatkozatot nem találtam a cikk óta.
12/15 A kérdező kommentje:
hát interneten sokat lehetett olvasni erről :)
2011. jan. 12. 22:18
13/15 anonim válasza:
Arra gondoltam, hogy hol hallotta,h a cikk óta nincsenek együtt?! Mert semmi cáfolatot vagy megerősítést nem olvastam azóta, hogy Tomi bevallotta, hogy közel került Mimihez (ezt kb. dec. közepén nyilatkozta). Azóta mély hallgatás. Legalábbis én nem találtam azóta semmit.
14/15 anonim válasza:
A mai reggeliben Ördög Nóri elszólta, hogy Csaba és Tomi is mindketten párkapcsolatban élnek. Gyanítom, hogy Mimiről van szó, de erre konkrétan nem tértek ki. :)
15/15 anonim válasza:
Nem jöttek össze, sem most;sem máskor.És ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!