Vastag Tomi összejött Mimivel?
Figyelt kérdés
vagy ez az egész csak pletyka?!2010. dec. 19. 15:39
1/15 anonim válasza:
Persze, meg Csaba Vecával, Ildikó Norbival, Feró Katival, sőt Geszti dugja Dorkát is...
Ne dőlj már be mindennek.
3/15 anonim válasza:
A Fókusz riportjában meg azt mondták, hogy nem járnak. Vagy az előző oldal bunda, vagy hirtelen egymásba szerettek, de szerintem az 1.
4/15 slora válasza:
Először úgy hallottam,hogy járnak aztán,hogy nem és mostanában olyanról is hallok,hogy újra járnak.Akkor most mi van?
6/15 anonim válasza:
Csak akkor higgy el ilyeneket, ha a saját szemeddel látod, hogy utódot nemzenek.
7/15 anonim válasza:
ennyiből Csabit meg Vecával meg Wolf Katival is össze hozták.. Szóval ha nincs hír akkor a bulvár kitalál gyorsan a celebekről egyet. Nem kell elhinni az ilyen féle pletykákat, mind kitalált történe.
10/15 anonim válasza:
már a cikk óta nincsenek együtt,vagy valami ilyesmit hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!