HELP! Ötletekre lenne szükségem. Adnátok néhány tippet?
16 éves fiú vagyok
a suliban hamarosan lesz egy rendezvény ami már hagyomány nálunk.
a lényege, hogy kisorsolunk minden évfolyamon egy osztályt és egy kijelölt napon "szivatja őket az iskola"
az én osztályom lett kisorsolva.
a feladat: egy szerdai napon (januárban) cicanadrágban, gumicsizmában, fejkendőben és iskolatáska helyett tescos nagy szatyorral kell bemenni a suliba+ egy produkcióval kell "kedveskedni" (max 10 perc hosszúval) amit egy szünetben elő kell adni
a Hupikék törpikékkel kapcsolatban kell kitalálni valamit, nincs több kikötés.
bár van még idő, de jó lenne, ha adnátok néhány ötletet. bármiben lehet gondolkodni, lényeg hogy a rajzfilmhez kapcsolódjon.
aki nem hiszi el, hogy ez meg lesz tartva, akkor legyen szives ne írjon olyan hozzászólást hogy " húú, de megszívtad" stb...
tudom hogy szívás de nagyon jól szoktunk szórakozni :D
csak a suliba bejutni lesz peches, még váltóruhával is :)
ja, és 38 fős osztály, összesen 1 lánnyal.
műszeripari iskola... csoda hogy 1 van.
bár ő törpillának pont jó :D de csak belül szőke, kívül nem...
Én is azt tudnám tanácsolni, hogy énekeljétek el a főcímdalt :D
Vagy valami kis jelenetet adjatok elő, nem kell nagyot kitalálni, csak hogy Hókuszpók megint el akarja kapni a törpöket, de pórul jár és nem sikerül neki, stb. :D
ilyesmiben gondolkodunk, de mégis valami kevésbé sablonos kellene... maradandót akarunk "alkotni", hogy megjegyezzék az osztályt a következő 4-5 évre :D
azért köszi a válaszokat! :)
akinek van ms ötlete, ossza meg! izé... ...lécci :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!