Láttatok már csajokat egymással verekedni? Osszátok meg történeteteket!
én láttam egy nyolcadikos ( nagyobb darab :D ) és egy hetedikes ( ő sem valami karcsú xD ).
nemtom min szólalkoztak össze de a nyolcadikos fel volt már b*szódva és akkora pofon lekevert a csajszinak hogy az direkt a földre esett aztán meg picsogott egy sort :D
2 osztálytársam szinte minden nap összeverekedik.
Ők örök ellenségek, nekik jóformán nem is kell ok, mert egymás szavába mindig belekötnek, s akkor pofáznak egymásnak. Aztá meg eymásnak ugranak. Ilyenkor jövünk mi, és szétválasszuk.
Egy eset volt, mikor csak ketten voltak, nemtudom valamerre eltüntünk, és mikor jöttünk vissza, hát az egyik csaj a földön, a másik meg rajta és bunyóznak. A székek jobbra balra hányva, szal nagy buli volt náluk...:)
Kiábrándító és primitív dolog, a saját butaságukat bizonyítják vele.
Láttam ilyet, de inkább elfordultam.
Némely jelenet még egy fiútól is sok lenne...
Én is csaj vagyok.
Szerintem ez hülyeség, és tiszta nevetséges :DD általában hülyeségeken verekednek össze és egymást verik a magassarkú cipőjükkel és tépik a másik haját és mellé elviselhetetlenül sikítanak. Kegyetlen...
Én gyorsan lerendezem, ha valaki keménykedik beverek egyet neki és már fekszik is :D sose volt részem ilyen igazi csajos bunyóban.... nem tudom, sajnálnom kellene?
az én sportomban gyakran előfrodul az ilyesmi ;)
14:09-esnek:
Elég baj az, hogy mindenáron koppintani akartok a férfiaktól, így aztán ugyanúgy lejáratjátok a sportágat, mint ők - sőt, ti még rosszabbak vagytok, mert egyáltalán nem áll jól az ilyen primitív bunyó...
Kérdezőnek: ha nőket akarsz vérre menően küzdeni, nézzél MMA mérkőzéseket, ott kimondottan követelmény a csihi-puhi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!