Mért fél tőle mindenki, ha verekedni se tud?
Figyelt kérdés
Pénteken edzésen voltam(Thai Box) és mikkor mentünk ki a Sportcsarnokból egy 20 éves fiú oda ment 3olyan gyerekhez akik már 5-6 éve űznek küzdősportot, és az egyikőjüktől vmi tartozást követelt, elkezdte lökdösni őket, azok meg meg se mertek szólalni,aztán mondta h pakolják ki amijük van, elvette az egyikőjük Nike-edzőcipőjét(ami ért vagy 20ezer ft-t.)meg az mp4-fülhallgatóját! Ma nem jött a gyerek alapozni, mert nem volt cipője, az edzőnek elmeséltük a sztorit és azt mondta, h majd ő elbeszélget vele! Ugyan az a sztori megyünk kifele látom, h ott áll megint a srác, gyorsan beszaladtam az edzőnek szólni, kijött, erre a srác felháborodott, h beköptem és azt mondta erre nagyon ráfázom, meg azt mondta amit még most se értek h "wazzer" vagyok vagy mi!!? Ami a pláne, h az edzőre is ráförmedt: "Mi van cinkbe akarsz kerülni"? Az edző megse szólalt pedig nem tudom már hány versenyt nyert, simán szétverhette volna! Szerintetek van fegyvere vagy ilyesmi? Félnem kéne?2010. nov. 9. 20:12
2/7 anonim válasza:
nem wazzer hanem vamzer... spicli besúgó árulkodós...am cigány? biztos fejberúgnám....
4/7 A kérdező kommentje:
Apám is ezt mondta, de állítólag az apját ismeri és ő nincs benne ilyesmibe, de a fia elég veszélyes volt mindig is! Meg azt is mondta, h sokáig ketrecharcos volt a gyerek de ott is aljas módon verekedett és elzavarták! Kíváncsi leszek mi lesz csütörtökön edzésen!
2010. nov. 9. 21:10
5/7 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem tud verekedni?! Nem azt kell nézni hogy hogy nézki meg mekkora karja van... attól mert te thai boxolsz lehet hogy a gyerek annyira csibész bunyós h körbehugyoz kétszer.. én is boxoló vagyok de sose becsültem le senkit.
7/7 anonim válasza:
szeritnem se fegyvere nincs és verekedni se tud. legalábbis én azt hiszem. sztem verd meg de ink magad dönts ha kiderül h tud vmit akkor hagyad nem éri meg megverni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!