Gáz, ha 19 évesen is szeretem a meséket? :D (19F)
Figyelt kérdés
Olyan értelemben, hogy pl a mai napig is szívesen megnézem az Orszlánkirályt, meg a régi kedvenceket.2010. dec. 15. 20:08
11/13 anonim válasza:
A hentai-t én is szeretem felnőttként :)
12/13 anonim válasza:
jó de a hentai az +18 anima v manga :D am én is nézem és sztem sem gáz bár én csak 12 vok de sztem nagyobb koromban sem lessz bajom velük :D
13/13 SándorCynthia válasza:
szerintem.nem gáz.Én pl:Andersenes meséket is szoktam nézni meg olyanokat mint az aranyhaj és tetszenek a kölyökklubbos mesék is na meg az anime és nem rosszak a jól ismert disney mesék sem am.én már inkább filmeket nézek de igaz még szeretem a meséket és lécci ne röhögjetek ki de 4,5és 6 évesen mondhatni függőségem volt a hüvelyk pannától és arra gondolok amit 1994-ben csináltak...aki nem látta és még szereti a meséket az nézze meg mer tök jó :) (11éves vok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!