Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a versemről?

Mi a véleményetek a versemről?

Figyelt kérdés

Éj takar, sötét ködfátyol,

zord szél süvít fagyosan;

A zsarnok ki bilincsbe láncol

S nem enged el

Lombot tép a szél,

Dércsipke ül a földeken,

Engem a vihar utolér,

S nem enged el

Fekete felhők felettem,

jeges fuvallat odalenn;

bú indít meg engem:

S nem enged el

Szeretnék kritikát kapni. Ez az első versem. Kérlek ne legyetek annyira durvák, mert egy életre elveszitek a kedvem. De azért várom véleményeteket!

Köszönöm

13/L

2010. dec. 12. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen,első vers? Nos nem leszek szigorú...háááááááttttt

azért annyira nem rossz...de sokat kell még gyakorolni,tanulni...

Az első tanulás: A kritikákat is fogadd teljes nyugalommal,mert ezektől leszel később akár sikeres is...

2010. dec. 12. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyönn jó!

Tele érzésekkel és nagyon jól használod benne a szavakat.

Szerintem ne állj le vele, folytasd, mert van érzéked hozzá!

2010. dec. 12. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Most mit mondjak?

Én már írtam elég sok verset, de én inkább arra a stílusra mentem rá, mint pl Petőfinek a Szeptember végén.

"Még nyílnak a völgyben a kerti virágok,

Még zöldel a nyárfa az ablak előtt,

De látod amottan a téli világot?

Már hó takará el a bérci tetőt."

Amikor elkezdtem olvasni a versedet, az első gondolatom az volt, hogy ez inkább haiku (japán költészeti stílus), mint egy klasszikus vers.

Majd elolvastam még néhányszor és szerintem nagyon jó!

Ha a korodat is hozzáteszem, akkor pedig zseniális!

De hogy negatívumot is mondjak, szerintem más témát kellene keresned, mert elég keserűnek érzem a soraidat.

Sőt ha értelmeznem kellene, lehet hogy nagyon rosszra gondolnék. Remélem semmi nagyobb baj nincs ami ihlette a versedet, de a képek amiket elém vetít eléggé sötétek.

2010. dec. 12. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Nincs semmi rossz, csak ehhez jött ihlet. Amúgy meg tök vidám vagyok :) Köszönöm a válaszokat sokat segíttettetek.

2010. dec. 13. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó!! nekem nagyon tetszik! zseniális ez egy 13 évestől! :) csak így tovább. folytasd mert van hozzá érzéked.
2010. dec. 15. 15:23
 6/7 anonim válasza:

H versírásban gondolkozol, ajánlanék egy oldalt, sok fiatal író van itt és kaphatsz minőségi kritikákat is, ha kérsz. www.fanfic.hu/merengo

alapjáraton egy Harry Potteres írói oldal, de van vers kategóia is. Szerintem tök jó, itt sokan olvassák a kezdők verseit is.

Hát nekem tetszik a versed, nem az a klasszikus stílus. talán kissé kevés a mondanivalója, de a szavak és a hangulat stimmel, úgyhogy nekem tetszik. Korodhoz képest meg zseniális.

2010. dec. 15. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Először azt gondoltam, hogy jó. Aztán megláttam, hogy 13 agy, hát ilyen fiatalon ez valami fantasztikus. Az én 13/l ismerőseim (hál istennek nincsenek sokan), azt sem tudják, mi az a vers :S

Hajrá, csak így tovább, még sokra viheted.

2010. dec. 15. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!