Hogyan lehet a megkeményedett gyertya viaszt feloldani, anélkül, hogy meggyújtanám?
Próbáld meg felforralt vízzel leönteni (nem tudom, hogy bejön-e, csak logikusnak tűnik, hogy a meleg víz felolvasztaja).
Ha ez nem sikerül, akkor félek, marad a szerelő.
Nem bírom ki hogy ne kérdezzem meg. Hogy jutott eszedbe a lefolyóba önteni a viaszt?
Tartok tőle, meg kell fizetned a "tanulópénzt"
Még mindig én vagyok... :-)
Szőke nő öniróniával. Ez tetszik ;-)
Próbáld meg kimerni a vizet a mosdóból amennyire csak lehet és utána próbálkozz a forró vizzel (ne a csapból ereszd, mert annak idő kell, hogy felmelegedjen).
Esetleg próbálkozhatsz még lefolyótisztitóval, mert az elvileg kémiai úton felmelegíti a környezetét, bár nem tudom, hogy ez a hőhatás elég lesz-e a viasz megolvasztására.
Ha ez sem vezet megoldásra, és eléggé vállalkozó szellemű vagy, akkor megpróbálhatod a mosdó alatti "bűzelzárót" leszerelni. Ha szerencséd van, akkor abban ült meg a viasz és onnan már egyszerűen ki tudod szedni.
Kíváncxsi vagyok az eredményre, majd írd meg!
Sok sikert! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!