Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném tönkre az...

Hogyan tehetném tönkre az osztálytársam életét?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályomban.. állandóan kötekedik velem, legutóbb nekem jött, neki löktem a falnak és megtéptem.. dobálja a táskám, csúnyákat mond rólam.. (ő ilyen rossz körülmények közt él.. kötegedős.... stb.) szét akarom szedni .. mit csináljak? legfőképp szavakkal, az erőszak nem nagyon az én pályám. segítsetek .. : )) L.
2010. dec. 12. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

megint én ..

15 éves vagy ?XD k megleptél :P gimibe ilyen minőségű cigókat fel vesznek? szánalom .. figyelj ha ekkora gyökér akkor akk is rád hívhatja őket ha be szólsz neki rúgasd ki a retekbe :P vagy kerítsd elő a pasid és veresd agyon a kis barna patkányt :P [ hmm megváltozott a stílus az előző hszemhez képest mi ?:P de hát aki 2.os korába azt csinálja mnit 1 6.os és még cigó is .. nos :P vesszen]

2010. dec. 12. 13:53
 12/18 A kérdező kommentje:
nincs barátom. xd
2010. dec. 12. 14:56
 13/18 anonim válasza:
legalja
2010. dec. 12. 15:03
 14/18 anonim ***** válasza:
első lépésbe talán megkérdezhetted volna mi a baja miért csinálja nem egyböl falhoz basz.ni és megtépni..örülj h nem én vok a csaj már biztos rádküldtem volna pár embert.xD
2010. dec. 12. 15:06
 15/18 A kérdező kommentje:
ba..meg.. xd ő kezdte de már irtam.. !!! ő lökött meg.
2010. dec. 12. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:
HEADSHOT!!!
2010. dec. 12. 21:36
 17/18 Izééékeh11 ***** válasza:

szijaa :D

nekem is van egy csaj osztálytársam,csak ő egy kis 12 éves pitsa,de úgy öltözködik meg úgy sminkeli magát mint egy 20 éves kvva...és a lényeg hogy azt hiszi,milyen raj meg minden,és egyszer belémkötött és beszólt nekem h fogjam be a számat,különben orrba ver :DD erre úgy megtéptem azta hülye fejét hogy azóta hozzámse mer szólni xP szóval teis tépd ki a fél haját,ha ez sem segit,küldj rá pár haredotad és sztem nem fog beszólni

13L

2011. jún. 4. 15:21
 18/18 Izééékeh11 ***** válasza:
*haverodat :D
2011. jún. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!