Hogyan tehetném tönkre az osztálytársam életét?
megint én ..
15 éves vagy ?XD k megleptél :P gimibe ilyen minőségű cigókat fel vesznek? szánalom .. figyelj ha ekkora gyökér akkor akk is rád hívhatja őket ha be szólsz neki rúgasd ki a retekbe :P vagy kerítsd elő a pasid és veresd agyon a kis barna patkányt :P [ hmm megváltozott a stílus az előző hszemhez képest mi ?:P de hát aki 2.os korába azt csinálja mnit 1 6.os és még cigó is .. nos :P vesszen]
szijaa :D
nekem is van egy csaj osztálytársam,csak ő egy kis 12 éves pitsa,de úgy öltözködik meg úgy sminkeli magát mint egy 20 éves kvva...és a lényeg hogy azt hiszi,milyen raj meg minden,és egyszer belémkötött és beszólt nekem h fogjam be a számat,különben orrba ver :DD erre úgy megtéptem azta hülye fejét hogy azóta hozzámse mer szólni xP szóval teis tépd ki a fél haját,ha ez sem segit,küldj rá pár haredotad és sztem nem fog beszólni
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!