Hogyan tehetném tönkre az osztálytársam életét?
a falhoz lökted és megtépted és nem a te pályád? én is kiv lennék hogy hány éves vagy + ezt miért a szerelem szex / párkapcsolatok topicba kérdezted meg ?:P
tuti ált isk max 6-7. osztály:
ha elég értelmesnek tartod magad: közöld vele hogy qrvagyorsan hagyja abba :P vagy csak ne figyelj rá ha nem [vagy már tényleg elszakad a cérna] akk vedd el tőle a kedvét egy életre:P bár ehhez még kicsi vagy .:)
viszont van 1 örök zöld módszer: ha a korodhoz képest jó csaj vagy :P biztos van pár srác aki bukik rád :P kérd meg az egyiket hogy állítsa le :P persze a túlerő is kifizetődő lehet :P bár így le sűlyednél az ő szintjére sőt lejjebb :P válassz 1et :P egészségedre :P de sztem szard le a kis patkány fejét :P
1. nem vagyok paraszt, ha te ilyet mondasz másra akkor te vagy az.. szerintem..
2. én nem szólogatok be másnak alaptalanul.. őkezdte.. és kapott egy igazgatóit.
mivel már középiskolás vagyok számítottam arra h kibasszák., de nem.. van ilyen.. amúgy igen nem az én pályám az erőszak, mert boxolok. és összeverném, de maradoka szavaknál.. csak kicsit tartok attól h a pusztás rokonait a nyakamra hozza és lekéselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!