Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném tönkre az...

Hogyan tehetném tönkre az osztálytársam életét?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályomban.. állandóan kötekedik velem, legutóbb nekem jött, neki löktem a falnak és megtéptem.. dobálja a táskám, csúnyákat mond rólam.. (ő ilyen rossz körülmények közt él.. kötegedős.... stb.) szét akarom szedni .. mit csináljak? legfőképp szavakkal, az erőszak nem nagyon az én pályám. segítsetek .. : )) L.
2010. dec. 12. 13:29
1 2
 1/18 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2010. dec. 12. 13:30
 2/18 anonim válasza:
jézusom :O
2010. dec. 12. 13:32
 3/18 anonim ***** válasza:
a legjobb ha nem foglalkozol vele, szard le
2010. dec. 12. 13:33
 4/18 anonim ***** válasza:
szóval egyszóval.. ő cigány..? és bánt ?
2010. dec. 12. 13:35
 5/18 anonim ***** válasza:

a falhoz lökted és megtépted és nem a te pályád? én is kiv lennék hogy hány éves vagy + ezt miért a szerelem szex / párkapcsolatok topicba kérdezted meg ?:P

tuti ált isk max 6-7. osztály:

ha elég értelmesnek tartod magad: közöld vele hogy qrvagyorsan hagyja abba :P vagy csak ne figyelj rá ha nem [vagy már tényleg elszakad a cérna] akk vedd el tőle a kedvét egy életre:P bár ehhez még kicsi vagy .:)

viszont van 1 örök zöld módszer: ha a korodhoz képest jó csaj vagy :P biztos van pár srác aki bukik rád :P kérd meg az egyiket hogy állítsa le :P persze a túlerő is kifizetődő lehet :P bár így le sűlyednél az ő szintjére sőt lejjebb :P válassz 1et :P egészségedre :P de sztem szard le a kis patkány fejét :P

2010. dec. 12. 13:35
 6/18 anonim ***** válasza:
hm ha cigány és bánt: a skin headek segítenek :P meg a tigris is :P
2010. dec. 12. 13:36
 7/18 Saten ‫҉ ***** válasza:
megfejeled azt cső
2010. dec. 12. 13:38
 8/18 anonim válasza:
eleve egy paraszt vagy hogy ilyen kérdéssel ideállítasz. miaz, hogy hogy tehetném tönkre az életét. valószínűleg okkal van probléma köztetek. nem tönkretenni kell más életét, hanem magasabb erkölcsi szintre emelkedni és leszarni ha zavar.
2010. dec. 12. 13:43
 9/18 A kérdező kommentje:
15.. :)
2010. dec. 12. 13:44
 10/18 A kérdező kommentje:

1. nem vagyok paraszt, ha te ilyet mondasz másra akkor te vagy az.. szerintem..

2. én nem szólogatok be másnak alaptalanul.. őkezdte.. és kapott egy igazgatóit.

mivel már középiskolás vagyok számítottam arra h kibasszák., de nem.. van ilyen.. amúgy igen nem az én pályám az erőszak, mert boxolok. és összeverném, de maradoka szavaknál.. csak kicsit tartok attól h a pusztás rokonait a nyakamra hozza és lekéselnek.

2010. dec. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!