Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátnőm már nagyon idegesit...

A barátnőm már nagyon idegesit. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
én 1 cseppet se vagyok irigy rá,hogy neki milyen laptopja vagy mobilja van,de már tulzásba viszi...Mi nem vagyunk gazdagok meg minden,nekem is van1-2jó cuccom meg minden,de ha án kapok valamit akkor ő is elmegy és vesz olyant,vagy hasonlót.Engem ez idegesit.Meg álandóan utánoz.Ő kitünő tanuló én pedig jeles és alandóan elvan,h jajj eggyest kapok matekra,nem tudtam és hibatlan meg ilyenek.Többi baratnőm pedig azt mondta,hogy ne törődjek vele....de nekik jó...őket soha nem piszkalja,utánozza....meg mindig hazudik.Mit csinaljak?Nyáron hivtak bicajozni erre azt hazudta,h nem ér rá és közben egész d.u netezett(láttam facen....)Ezt mondjam meg neki is,h milyen,Bocs,h hosszu lett....
2010. dec. 9. 14:25
 1/5 Saten ‫҉ ***** válasza:
Fejeld meg az mindig hatásos
2010. dec. 9. 14:28
 2/5 Réti bubuzér ***** válasza:
Igen, vagy egy parasztlengőst neki :D
2010. dec. 9. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:
anyááátokat :P :P :P
2010. dec. 9. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
hát most erre mit lehet mondani? szard le aztán ennyi, ki fogja nőni ezt a viselkedést, ez ugye még általános iskola?
2010. dec. 9. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerinted???jah utolsó év....már ugy várom,hogy masik suliba legyünk....
2010. dec. 9. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!