Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szerintem szánalom amit...

Csak szerintem szánalom amit egyesek művelnek itt az oldalon?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha véletlenül csórikám össze tud hozni egy épkézláb kérdést, én meg leírom hozzá kulturáltan a véleményemet erre meg lepontoz mert annyira sügér, hogy nem képes értékelni hogy legalább kapott egy normális választ...
2010. dec. 9. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem a pontok miatt járok ide, de igenis van jelentősége.Egy kérdésnél válaszoltam tapasztalatból, teljesen korrekt választ adtam, erre lepontoztak.Ez is zavart, de hogy utána a kérdező kiírja, hogy "jó, akkor kérnék egy normális választ", na ez felidegesített.Mert sok ember csak hallomásból (vagy onnan se) ismer dolgokat és lepontoz, mert gőze sincs róla.Én csak segítenék, de így a kérdező nem hisz nekem, hanem utána a lepontozó beír valami baromságot, arra meg írja, hogy "kösziiii, ment a zöld mancs". Így akarjon segíteni az ember.
2010. dec. 9. 12:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez nem változott😂
2021. aug. 20. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!