Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki már nagy...

Van itt olyan, aki már nagy nyereményt szerzett tippmixen?

Figyelt kérdés
mesélt a a nő lottózóban,hogy az ország több pontján is nyertek 200 forintból több 100 ezreket,nem akartam hinni a fülemnek,hogy lehetséges ez? akárhogy is számolom csak nagy szorzójú eseményeket játszhattak meg ezek a személyek,de mindegyik bejött nekik,ez hihetetlen számomra.
2010. dec. 9. 10:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
visszatérve a gólok fogadására,ha belegondolunk az sem könnyebb,mert lehet sok gólos is,meg kevés is egy meccs.
2010. dec. 9. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
A tippmax pont erre van, hogy hosszabbítás utánra is lehet fogadni!
2010. dec. 28. 14:14
 13/15 anonim válasza:
Nekem eddig a legnagyobb tippmix nyereményem 500 Ft-ból 7500 Ft volt, tehát 15-szörös. Kilenc meccsre fogadtam és mind a kilenc bejött. veszítettem is pár alkalommal néhány száz forintot, de úgy hogy 6 vagy 4 meccsből csak 1 nem jött be. Erre jó a kombinált. Egyébként ha nyersz viszonylag nagyobb összeget, és rendszeresen játszol, csak egy kis részét játszd meg újra. Ha ésszel csinálják a sportfogadást, akkor egész jó kis befektetés :-) :-)
2012. júl. 5. 14:36
 14/15 anonim válasza:

Én ma nyertem egy 3/5 kombóval 2000-ből 8200-at :)

(kombóban ha csak 1et hibázol, visszajön az ára a szelvénynek)

2014. ápr. 27. 23:40
 15/15 anonim válasza:
na mi lett? nyertél?
2014. ápr. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!