Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki már nagy...

Van itt olyan, aki már nagy nyereményt szerzett tippmixen?

Figyelt kérdés
mesélt a a nő lottózóban,hogy az ország több pontján is nyertek 200 forintból több 100 ezreket,nem akartam hinni a fülemnek,hogy lehetséges ez? akárhogy is számolom csak nagy szorzójú eseményeket játszhattak meg ezek a személyek,de mindegyik bejött nekik,ez hihetetlen számomra.
2010. dec. 9. 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én nyertem 400Ft-ból 105ezret.(6 meccsel)

De nézz bele egy zöld újságba, sokkal nagyobbakat is szoktak nyerni, és a legdurvább, hogy néha 10-12 meccsel.(mikor még 6-ot is nehéz eltalálni úgy, hogy jól fizessen)

2010. dec. 9. 12:38
 2/15 A kérdező kommentje:

szia,gratulálok.

az az igazság,hogy elvetettem a sulykot

pár hete még 40 ezrem volt,most már csak 3 ezer és mind a tippmixre ment el,ennyire nem volt szerencsém az utóbbi időben,most hogy elvesztettem az eddigi nyereményemet rádöbbentem,hogy mekkora hiba volt részemről,jönnek az ünnepek és jelenleg nem dolgozom,januártól kinn dolgozom Ausztriában,de addig miből éljek,családommal baxtak ki rendesen,mert én nekik akartam adni,magamra alig költenék,tudom álszentül hangzik,de ha nyernék 200 ezret mondjuk abból legalább a a felét rájuk költeném,de így lehet semmit nem tudok nekik adni,2-3 hetem van hogy pénzt szerezzek,a nagy nyereményekről én már lemondtam,de heti pár ezer jól jönne karácsonyig,de már fogalmam sincs milyen eseményeket tegyek meg,mert bármi megtörténhet,mindegy azért köszi a választ.

2010. dec. 9. 14:00
 3/15 A kérdező kommentje:
*baxtam
2010. dec. 9. 14:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, tegyél meg 3 meccset, egy ezresért.Igaz csak 8-10ezer forint körüli nyereményt ad, de nagy valószínűség szerint bejön.3x is nyertünk a héten így (mármint a múlt héten), de én jobban preferálom azt, hogy 400ft-ért megraksz 5-6 meccset, ha bejön jó, ha nem, akkor is csak 400ft-ot baxtál el.Egy kalappal.
2010. dec. 9. 14:14
 5/15 A kérdező kommentje:

az a 8-10 ezer forint most tudod milyen jól jönne,pfú:)

3 szelvényt tettem ma meg,ha 2-3 ezret nyernék,már azzal előrébb lennék,megfogadom a tanácsod,hátha bejön.

csak az a baj,hogy a barca a real meg talán a Dortmund meccsein kívül nem tudom kire tegyek,tegnap a Bologna nyert,és bejött nagyon örültem,de korai volt az öröm,mert kikapott a Milan is meg a Detroit is, ezért mondom,hogy nem tudom már mikre tegyek.

2010. dec. 9. 14:24
 6/15 A kérdező kommentje:

3 meccs egy ezresért 8-10 ezer a nyeremény

melyik eseményeket tetted meg ezeknél a nyereményeknél?

csak a szorzók miatt kérdem.

2010. dec. 9. 14:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Fúú, már nem emlékszem, mert az egyiken 4-et tettem meg, csak egyet töröltek, így jött ki a 8000ft. 2 körüliek voltak benne, spanyol bajnokságól.(mivel én azt követem leginkább) Gólokra is érdemes rakni (én 4 vagy többre szoktam bl-ben, el-ben) valamint 1. félidő.

Ha megtalálom a szelvényeket, leírom mikre raktam.(csak az odds miatt)

2010. dec. 9. 14:36
 8/15 A kérdező kommentje:

ok köszi,nem olyan fontos.

a kézilabda meccsek szorzói nagyon alacsonyak,ott úgy látom általában hozzák a meccseket az esélyesebbek.

arra gondoltam,hogy összegyűjtök 5 alacsony szorzójút,és teszek hozzájuk 2-3 1,8-2,0 szorzójú eseményt,hátha bejön.

2010. dec. 9. 14:41
 9/15 anonim ***** válasza:
A jégkorong is jó, elég jó szorzója van, múltkor 5 is bejött, erre az egy focimeccs, amit rátettünk (hozzáteszem 1,70-es szorzóért) elment.
2010. dec. 9. 14:43
 10/15 A kérdező kommentje:

a jégkorongot inkább hagyjuk,leginkább ők szoktak velem kibaxni.

a finnek még úgy ahogy beszoktak jönni,de az NHL katasztrófa

múlthéten 3 meccsem azért nem jött be mert döntetlen lett,és mint tudjuk a hosszabbítás nem számít,ezért buktam a szelvényeket.

2010. dec. 9. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!