Faj a fogam de csak 2 nap mulva van idopontom. Mit tegyek addig hogy kibirjam a 2 napot? Tippeket varok
Mesulid.
Ha nem jutsz hozzá, nyúlj be a hűtőbe, vegyél elő egy dobozos tejfölt - vagy hasonlót, - és hűtsd vele az arcodat ott, ahol fáj a fogad.
Ügyelj arra, hogy ne hűtsd túl az arcodat, mert akkor pedig arcüreggyulladással is futkározhatsz a henteshez!
Ha érzed, hogy átmelegedett egy kicsit a "tejföl", fordíts a dobozon 90 ° -ot! -Ha túl langyosodott a "tejföl", vegyél elő egy másikat a hűtőből, - bár erre nem fog sor kerülni, egy tejföl, egy alkalomra elég.
Nem baj, ha van "váltó tejfölöd", - amit hűteni tudsz addig is, amíg a másik doboz "szolgálatban van".
Ha teljesítette "küldetését a tejföl", tedd vissza a hűtőbe, - hogy újra hideg legyen, amennyiben újból használatára szorulsz.
Így "kezeltem" magam addig, amíg rá nem szántam magamat, hogy megszereltetem a szájüregemet...
Azóta nyolc (!) fogamat távolították el, - tehát tudok valamit a probléma leküzdéséről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!