Mi volt a jeled az oviban? Van ennek a jelnek koze a mostani eletedhez barmilyen teren?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonomnak szolo volt a jele, es most boraszkent dolgozik. Errol jutott eszembe a kerdes.2009. jan. 18. 23:13
51/62 anonim válasza:
Nekem katica volt a jelem, és nagyon szeretem a katicákat, meg minden állatot és tartok is belőle jó párat.
(És ha lesz lányom Katalin Ilona lesz a neve, az Ilonát utánam kapja, és ha azt összevonjuk, az is Katica!)
:-D
52/62 anonim válasza:
Nekem szívecske volt.Biztos már akkor is a nagy szerelemröl álmodoztam. :))
53/62 anonim válasza:
Nekem súlyzó és cseresznye volt a jelem.Súlyzó-tornatagozatos voltam a suliban 8 évig/bár most köszönőviszonyban sem vagyok a sporttal:))A cseresznyéről csak az jut eszembe hogy nagyon szeretem:)
54/62 anonim válasza:
nekem hóember volt.. :D tökszerettem. :)
55/62 anonim válasza:
Nekem a Magyar zászló volt a jelem az oviban. És lám,valamilyen szinten hungarista vagyok :D
56/62 anonim válasza:
:) Nekem kisvirág volt, Flórának hívnak és imáádom a virágokat!!
57/62 anonim válasza:
Nekem is kifli volt. Hát, szeretek enni, talán ennyi összefüggés van
58/62 anonim válasza:
Bölcsiben harang, oviban lepke.
Azóta is preferálom a lepkés dolgokat a nem lepkésekhez képest.
59/62 anonim válasza:
Tesómnak katica lett, akinek Kata a neve bátyámnak szilva volt a jele aki matematikus lett.
60/62 anonim válasza:
nekem labda volt a jelem :P és hát focizok 3 éve
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!