Mi volt a jeled az oviban? Van ennek a jelnek koze a mostani eletedhez barmilyen teren?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonomnak szolo volt a jele, es most boraszkent dolgozik. Errol jutott eszembe a kerdes.2009. jan. 18. 23:13
11/62 anonim válasza:
Én két oviban kihisztiztem a cseresznyét. Nincs különösebb szerepe ennek az életemben, de kedves emlék, mert már másé volt és megszereztem magamnak.:)
12/62 anonim válasza:
Nekem gomba volt a jelem és nolám szakács vagyok:-))
13/62 anonim válasza:
nekem boríték volt a jelem és dicsak,minden hónapba van min.4boríték a postaládába :P
14/62 anonim válasza:
seprű :D és igen, boszi vagyok.. :)
15/62 anonim válasza:
Gomba volt a jelem. Szeretem a gombás ételeket, mindenféle variációban.
16/62 anonim válasza:
nekem vödör és cseresznye volt..utálom a csersznyét,a vödrökhöz sincs túl sok közöm,ha mégis az takarítással kapcsolatos..és azt is utálom...szóval nekem nem jöttek be a jeleim...
17/62 anonim válasza:
nekem gyöngyvirág volt,az illatát imádom mai napig is,és a kiskertem fele azzal van beültetve
18/62 anonim válasza:
Nekem lepke, és imádok minden lepkéset. Gyűrű, gyertya, medál, stb.
19/62 anonim válasza:
macska.. és tökre nem bírom a macskákat:D
20/62 anonim válasza:
Nekem malom volt a jelem és most taposómalom-ban dolgozom, azaz étteremben pincérként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!