Mit tehetnék, hogy a rossz érzés elmúljon, hogy ne szégyelljem magam olyasmiért, amiért nem kell?
Figyelt kérdés
Soha nem mertem kimutatni, hogyha fájt valami, mert mindenhonnan azt hallottam, hogy "egy férfi nem sír!" Ha mégis előfordult időnként, nagyon szégyelltem magam. 10 hónapja elveszítettem a barátnőmet egy autóbalesetben, mondanom sem kell, hogy akkor aztán rendesen elkapott a sírás! A temetésen is zokogtam és nagyon szégyelltem magam, pedig nem csak én sírtam... A történtek utáni időszakban is sokat sírtam Miatta és mindig kellemetlenül éreztem magam, ha pl. a család, vagy a barátok meglátták, pedig mindenki megértett! Az előbb beszélgettünk a szüleimmel, hogy milyen lesz a Karácsony, Szilveszter és elkapott a sírás... Ez lesz az első olyan Karácsony és Szilveszter, amit a Barátnőm nélkül kell töltenem és belegondoltam, hogy milyen rossz lesz! Persze megint elöntött a rossz érzés, hogy mások előtt elsírtam magam (pedig csak anyu, apu és az öcsém látták), Ők pedig megértenek. Próbálnak segíteni, hogy könnyebb legyen, de a vígasztalástól csak jobban rákezdek... Idegesít, hogy olyasmiért szégyenlem magam, amiért tudom, hogy nem kellene, ennek ellenére mégsem tudom legyőzni a szégyenérzetet. Karácsonykor azért megpróbálom visszafogni magam! Gyuszi, 192010. dec. 5. 19:31
11/12 anonim válasza:
Én se merek sírni a többiek elött, pedig lány vagyok, és azt se mutatom ki, ha örülök vagy bármi... de magamba boldog v. szomorú vagyok :))
És a sírás emberi dolog ! (vagy mi)
12/12 A kérdező kommentje:
22:07-nek: Én azért kimutatom, ha örülök, vagy valami rosszul esik, de utóbbit nem sírással, mert szégyenlem... Éppen az a gondom, hogy tudom, hogy emberi dolog, mégsem merem ilyen módon levezetni a feszültségem, ha más is ott van éppen. Oké, apróságokon persze, hogy nem kezd el bőgni az ember, de én a barátnőmmel történt tragédia miatt feltörő sírást sem merem útjára engedni, ha más is ott van! Valami gátol, pedig tudom, hogy ilyen esetben ez egy férfinek sem ciki! Valahogy ellentmond egymásnak a két állításom: nem ciki, mert emberi dolog. Á, de mégis, mert... én sem tudom, hogy miért:D
2010. dec. 8. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!