Mihez kezdenél 8 hónap szabadidővel?
Passzív féléves leszek a követező szemeszterben, mert nálunk nincs keresztfélév.
Diákmunkázni nem fogok, interneten üzletelek - abból van elég pénzem - viszont egy német nyelvvizsgát biztos csinálok. De azon kívül mit tudok hétköznap csinálni? Mivel töltik a mindennapjaikat azok akik nem dolgoznak és nem is tanulnak?
van már szakmád???
mert ha nem a passzívságod alatt ingyenesen tudsz nappali képzésre járni bár arra nem elég 8 hónap de azért nézz körben hátha találsz valami használható tanfolyamot. :D
Tanulj olaszul,angolul, fejleszd a német tudásod. én angolból vagyok úgy, hha unatkozom, kinyitok egy vastag szótárat, és magolok. :) extra szókincs sose hátrány! Nézhetsz idegennyelvű filmeket is, feliratosan akár, abból is tanul az ember..
sejtem, hogy mivel üzletelhetsz,ha lenne egy kis extra időm, én is lehet belevágnék..:)
Ja,egy kort,nemet azért írhatnál nekünk. :)
14L
19/L vagyok
Az üzlet titok, Kft-t szeretnék alapítani a hetekben :)
Amúgy nem ezért van szabadidőm, vagyis ez is rátett hogy kevesebbet tanultam... Elszúrtam a szemesztert és most van egy passzív félévem...
Viszont az egyetemet mindenképp megcsinálom, bármilyen üzlet bármikor befuccsolhat, a tudás viszont megmarad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!