Mihez kezdenél 8 hónap szabadidővel?
Passzív féléves leszek a követező szemeszterben, mert nálunk nincs keresztfélév.
Diákmunkázni nem fogok, interneten üzletelek - abból van elég pénzem - viszont egy német nyelvvizsgát biztos csinálok. De azon kívül mit tudok hétköznap csinálni? Mivel töltik a mindennapjaikat azok akik nem dolgoznak és nem is tanulnak?
Jogsim van... a műkörömépítés nem tart 8 hónapig - de lehet hogy csináltatok, mert amióta erre az egyetemre járok nem hordhattam...:(
Bevásárlás se tart 8 hónapig...:S
Ez tetszik! De dinka vagyok, hogy ez nem jutott eszembe!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt hiszem listát írok, mert nem akarom, hogy a semmivel menjenek el a napjaim, hajlamos vagyok beposhadni a gép elé...
A hobbim nem egészen irodalom - irdatlanul műveletlennek tarom magam alapművek esetében, lehet ezen a téren is hozok be a lemaradásomból.
Könyvet azért írnák mert elég kacifántos és érdekes az életem.
Interneten hogyan üzletelek? - teszvesz, vatera.
Hogy mivel foglalkozom titok, mert nagyon növi magát és én akarom itthon megcsinálni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!