Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A death metál koncerteken...

A death metál koncerteken drogoznak? (a közönség és az eggyüttesre is egyaránt vonatkozik a kérédés)

Figyelt kérdés
és hogy lehet ezt elkerülni,hogy droggal kínáljanak?vagy a bunyót(mert hülyeségbnek tartom bunyózni a koncerten)
2010. dec. 5. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem ilyen kis búzagyerekeknek
2010. dec. 11. 15:44
 12/15 A kérdező kommentje:

1.nem piáról beszéltem

2.pogó nem egyenlő a bunyóval.

3.anyád f@szát buz.ig.eci.

2010. dec. 12. 15:52
 13/15 A kérdező kommentje:
a 3. az utolsónak szólt.
2010. dec. 12. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Hehehe... Nem, nem drogoznak, vagy legalábbis kevésbé, mint pl a diszkókban. Nem kell bunyózni. Nem kell csinálni semmit. Untig elég egy mosoly és a 'nem, kösz', a 'nem élek vele, köszönöm' vagy a 'bocsi, de tényleg nem kérek, köszönöm'. Én hetente járok death meg brutal partikra és egyrészt nem igazán kínálgatnak, másrészt ennyit eddig elég volt mondanom. A zenekarok meg ált. fellépés előtt nem nyúlnak semmilyen droghoz, meg akik intelligensebbek, nem is isznak (olyan sokat). Fellépés után meg mindegy. Tudom, mert zenélek is, és beállva nem lehet játszani. Lagzis zenét biztos... de death gitárszólókat nem.
2010. dec. 26. 19:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Én imádok az ilyen koncerteken verekedni! Előhozza belőlem az állatot :D

Drog meg mindenki saját választása. Ha valaki igazán ki akarja élvezni ami ott zajlik, akkor ezzel-azzal meg lehet bikázni a feelinget. Persze lehet cuccozás nélkül is pogózni, de ég és föld a különbség...

De gyere nyugodtan kérdező, senki sem fog rád erőltetni semmit, csak lehetőleg a tömeg szélén legyél ha nem akarsz bunyózni....

2010. dec. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!