Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki egész nap otthon van és...

Aki egész nap otthon van és nem csinál semmit, az mégis mit csinál?

Figyelt kérdés
Mert annyit hallani itt is, hogy nem jár valaki iskolába vagy nem dolgozik. Vagy például tudok olyat, aki egy SM betegség miatt van otthon, tegnap volt nálunk, de tőle nem tudom megkérdezni. Szóval azok mit csinálnak egész nap amikor nem járnak sehová?
2010. dec. 5. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem testvérem egész nap wow-ozik, eszik, alszik ebéd után is, megint wow, eszik, alszik. Igen, fürdés, egyebek nem szerepelnek direkt.

Más napokon tévét is néz, eszik, wow, alszik, eszik, tévé, wow.

Néha elmegy szórakozni, másnaposan többet alszik.

Ja, 22 éves és nő. De sem továbbtanulás, se munka, hogy tudna mellettük wowozni, érthetetlen.

2010. dec. 5. 11:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, szörnyű. Csak ezek hogy bírják az unalomba...
2010. dec. 5. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:

én betegség miatt vagyok itthon sajnos. már egy éve. én semmit nem csinálok:D azon kívül persze, elmosogatok, felseprem a konyhát az ebédlőt, felmosok, kiteregetek ha kell, összepakolok a szobában, pakolászok, takarítok. persze a takarítás nem minden napos de elég hamar rumli van :) néha sütök egy kis sütit, van amikor kettőt h anya ha hazajön tudjon enni általában a kedvencét sütöm. ha tehetem és jó idő van akkor elmegyek vásárolni vagy csak nézelődni. sajnos jön a tél mikor nem mozdulhatok ki akkor tényleg jön a semmit tevés és ez borzasztó :S

amúgy internetezek olvasgatok itt a gyakori kérdéseken mert vannak érdekes dolgok. vagy csak híreket vagy bulvárt, zenét hallgatok csak h tudjam lefoglalni magam. ha olyanom van zaklatom a barátaimat telefonon csak h beszéljen már valaki velem :D

2010. dec. 5. 12:04
 4/6 A kérdező kommentje:
:) milyen betegséged van ha szabad tudom? És gyógyulj meg minél hamarabb! ;)
2010. dec. 5. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegetál.
2011. jan. 3. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy álmodozik. :D
2011. jan. 3. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!