Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit adjak ajándékba a roknaimn...

Mit adjak ajándékba a roknaimnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

max 10000FT van összesen

és ebböl kéne :Apámnak, Anyámnak,Tesómnak,Sógoromnak,Keresztapámnak és Nagymamámnak is venni valamit

2010. dec. 5. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:

tesod lány vagy fiu? kora?

Anyud szereti a dísztárgyakat? Pl nagyon szép váza. Mamádnak is lehet akár. Vagy szép nyaklánc karkötő.

Sógornak nem tudom. Én pl avonos parfümcsomagot szoktam. Apudnak sem tudom igazán, mert én nem ismerem apumat igy nem szoktam venni.

De ezt te tudod jobban. Te ismered őket és te látod mit szeretnek.

2010. dec. 5. 10:17
 2/4 csajsz03 válasza:

Én is sokat gondolkoztam ezen..

De a család szinte mindenek örül!

Én pl.: Anyumnak smink készletet vettem,de akár vehetsz neki

táskát,vázát, törölközöt amire a neve van írva vagy valami hasznos dolgot!Apumnak én egy sörös korsót vettem de neki is vehetsz valami névre szólót vagy mondjuk valami ruhát!A tesód fiú vagy lány? és hány éves? mert az is fontos, ebben sajnos még nem tudunk segíteni mert nem tudjuk hány éves és fiú e vagy lány?!Sógorodnak mondjuk vehetsz valami nyakláncot,fülbevalót vagy valami ilyesmit!

Kerszetapudnak is vehetsz valami hasonlót mint apukádnak!

És a nagymamádnak vehetsz vázát,gyűrűt,vagy kisebb de még is örömöt okozó ajándékot! Sok szerencsét!

2010. dec. 5. 11:59
 3/4 csajsz03 válasza:
Bocsi az előbb női személyre gondoltam mikor írtam a sógorod...Ha férfi akkor vehetsz neki kulcstartót vagy valami ilyesmit!Tényleg bocs férenéztem.
2010. dec. 5. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
a tesóm lány és 28 éves
2010. dec. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!