Mit adjak ajándékba a roknaimnak karácsonyra?
max 10000FT van összesen
és ebböl kéne :Apámnak, Anyámnak,Tesómnak,Sógoromnak,Keresztapámnak és Nagymamámnak is venni valamit
tesod lány vagy fiu? kora?
Anyud szereti a dísztárgyakat? Pl nagyon szép váza. Mamádnak is lehet akár. Vagy szép nyaklánc karkötő.
Sógornak nem tudom. Én pl avonos parfümcsomagot szoktam. Apudnak sem tudom igazán, mert én nem ismerem apumat igy nem szoktam venni.
De ezt te tudod jobban. Te ismered őket és te látod mit szeretnek.
Én is sokat gondolkoztam ezen..
De a család szinte mindenek örül!
Én pl.: Anyumnak smink készletet vettem,de akár vehetsz neki
táskát,vázát, törölközöt amire a neve van írva vagy valami hasznos dolgot!Apumnak én egy sörös korsót vettem de neki is vehetsz valami névre szólót vagy mondjuk valami ruhát!A tesód fiú vagy lány? és hány éves? mert az is fontos, ebben sajnos még nem tudunk segíteni mert nem tudjuk hány éves és fiú e vagy lány?!Sógorodnak mondjuk vehetsz valami nyakláncot,fülbevalót vagy valami ilyesmit!
Kerszetapudnak is vehetsz valami hasonlót mint apukádnak!
És a nagymamádnak vehetsz vázát,gyűrűt,vagy kisebb de még is örömöt okozó ajándékot! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!