Edward Cullen ® kérdése:
Hogy kellene megvernem?
Figyelt kérdés
Van 1 szemétláda az osztályomba. Lenéz , mindig beszól, pofákat vág a hátam mögött. Mindig észreveszem ,h akikkel beszélek csak néznek mögém , erre ott áll a tetü. Hogy kéne megvernem ,h ne legyen külsérelmi nyom? Attól félek ,h feljelentene. De nem tudok már mást csinálni elegem van. 5 éve csinálja. Hol üssem meg?2010. dec. 1. 21:40
11/13 A kérdező kommentje:
Honnan tudod ,hogy nem vagyok boxoló? xD félek belekötni? Nemigazán. A gyerek szokott kötekedni, meg húzza az agyam, de amikor látja ,h a határon van abbahagyja , olyankor jön nyalizni meg beszélgetni, mindig a határon van. Belémköt, aztán mikor látja ,h felhúzott abbahagyja. Csak kóstolgat mert nem ismer. de már nagyon elegem van belőle. Jó tegyük fel ,h gyomorszájba húzom, kicsit fáj neki azt kész. Jó lenne azért belevésni az eszébe ,h hányadán állunk. Én 1 nagyon béketűrő ember vagyok , a végletekig tűrök. De ha valaki ennyire pofátlan azt már képtelen vagyok eltűrni és ha én ütök aztmondom annak legyen nyomatéka , a gond csak annyi ,h ezzel elbasznám az életem mert tom ,h a féreg feljelentene az anyjával és priusszal nem lenne normális munkahelyem. Ennyit ér a demokrácia , az ilyen kis bzikat védi. Nincs becsület.
2010. dec. 4. 16:25
13/13 A kérdező kommentje:
Semmi. Tűrtem. Továbbtanultam. Belőle meg nem lett semmi.
2011. aug. 31. 19:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!